• Αρχική
  • Άρθρα
  • Κρίμα το αμάξι: Η Βρετανική αστυνομία ρίχνει κατασχεμένη BMW στον καταστροφέα μετάλλων – Βίντεο

Κρίμα το αμάξι: Η Βρετανική αστυνομία ρίχνει κατασχεμένη BMW στον καταστροφέα μετάλλων – Βίντεο

Στο βίντεο που δημοσίευσε η τοπική αστυνομία στα Γουέστ Μίντλαντς στο Ηνωμένο Βασίλειο φαίνεται μια BMW να πετιέται στην πρέσα καταστροφής μετάλλων για να διαλυθεί.

Η πράσινη BMW M3, σύμφωνα με τις βρετανικές αρχές, συμμετείχε σε ένα σόου αυτοκινήτων και πρόσφατα είχε βρεθεί σε μια εκδήλωση στη Γερμανία.

Αυτό που τράβηξε την προσοχή των βρετανικών αρχών ήταν ότι επρόκειτο για μια BMW M3 με αμάξωμα στέισον βάγκον, ένα μοντέλο που η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία δεν κατασκεύασε ποτέ.

Σύμφωνα με τη βρετανική αστυνομία, ήταν ένα αυτοκίνητο συναρμολογημένο από ανταλλακτικά από διαφορετικά οχήματα.

Η μηχανή και στο σασμάν, για παράδειγμα, προέρχονται από τουλάχιστον δύο κλεμμένες M3 στην περιοχή των Μίντλαντς.

“Η ομάδα μας που εξειδικεύεται σε κλεμμένα οχήματα ανέλυσε το αμάξι και επιβεβαίωσε ότι διάφορα τμήματα, όπως η μηχανή και το κιβώτιο προέρχονται τουλάχιστον από δυο κλεμμένες BMW M3 από την περιοχή” εξήγησε ο Γουίλ Ράιτ, εκπρόσωπος της τροχαίας. Το αυτοκίνητο είχαν σταματήσει αστυνομικοί τον περασμένο Νοέμβρη στο Μπέρμινγχαμ και πρόσφατα καταστράφηκε για λόγους ασφαλείας.

Οι εικόνες από την καταστροφή δημοσιεύτηκαν στα social media για να αποθαρρύνει τον κόσμο από το να αποκτά οχήματα που η προέλευσή τους είναι άγνωστη και που θα μπορούσαν να θέσουν τις ζωές των αγοραστώ τους και άλλων ανθρώπων σε κίνδυνο.Το βίντεο πολύ γρήγορα έγινε viral στα social media, με τους χρήστες να εκφράζουν τη θλίψη τους για την καταστροφή ενός τέτοιου οχήματος.

Δείτε το βίντεο:

(sputniknews. gr / photo: screenshot)