Ο ανώνυμος κρατούμενος δημοσίευε τα βίντεο μαγειρικής στον λογαριασμό του με το όνομα χρήστη «shotsneverfailing365». Όλα ήταν τραβηγμένα μέσα από το κελί του και ο κρατούμενος χρησιμοποιούσε κατά κύριο λόγο βραστήρες, για να καταφέρει να μαγειρέψει.
Τα πιάτα που έφτιαχνε το άτομο περιελάμβαναν στιφάδο κοτόπουλου, ψητά κατσαρόλας και τηγανίτες, με ένα βίντεό του να έχει προβληθεί περισσότερες από 1,2 εκατομμύρια φορές πριν καταργηθεί ο λογαριασμός.
Ο κρατούμενος πιστεύεται ότι χρησιμοποιούσε ένα παράνομα αποκτηθέν κινητό τηλέφωνο για να βιντεοσκοπεί τις συνταγές του και να τις ανεβάζει στο ίντερνετ. Η σωφρονιστική υπηρεσία φέρεται να είχε ειδοποιήσει το TikTok, το οποίο αργότερα αφαίρεσε τον λογαριασμό.
Μερικά κλιπ έχουν αναδημοσιευτεί στο YouTube και ένα από αυτά δείχνει τον άντρα να φτιάχνει σπαγγέτι μπολονέζ σε ένα βραστήρα:
Μαγειρεύοντας μακαρόνια σε έναν βραστήρα, ο κρατούμενος προχώρησε στη σάλτσα μπολονέζ, ανοίγοντας μια κονσέρβα με ντομάτες με νυχοκόπτη. Έπειτα τοποθέτησε κρεμμύδια κομμένα σε κύβους και ψιλοκομμένες ντομάτες σε έναν άλλο βραστήρα και μετά κιμά και μπαχαρικά. Ο κρατούμενος έκλεινε το βίντεό του ευχόμενος στους ακολούθους του «Καλή όρεξη».
Ένα άλλο βίντεο τον δείχνει να φτιάχνει τηγανίτες και να καταφέρνει να τις αναποδογυρίσει καθώς μαγειρεύονται μέσα σε τρεις βραστήρες.
(eleftherostypos. gr / photo: video screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Και η Αυστρία θα απαγορεύσει τη χρήση των social media σε παιδιά κάτω των 14 ετών
- Απόκοσμο μυστήριο και…δεινόσαυροι στο πρώτο τρέιλερ του «The End of Oak Street», vid
- Μια διεθνής δύναμη θα δώσει την λύση στο πιο «καυτό» μέτωπο του πλανήτη;
- Ιράν: Εγκαταλείψτε τις ζώνες κοντά σε αμερικανικές δυνάμεις στη Μ. Ανατολή – Στόχος τα ξενοδοχεία με Αμερικανούς στρατιώτες
- Θύματα του Έπστιν κατέθεσαν αγωγή κατά της αμερικανικής κυβέρνησης του Τραμπ
- Ένοπλες Δυνάμεις: Προκαταβολική κάλυψη κάθε υγειονομικής δαπάνης άνω των 300 ευρώ
- Αυξήθηκε 22,2% ο όγκος της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας τον περασμένο Δεκέμβριο
- Εκδόθηκε το ΦΕΚ για την στήριξη αγροτών και επιχειρήσεων Λέσβου λόγω αφθώδους πυρετού
- Δ. Μιχαηλίδου: Έως 500 ευρώ σε κάθε μητέρα μέσω του προγράμματος «Νταντάδες της Γειτονιάς»
- Αιγύπτιος επιχείρησε να αυτοκτονήσει στα κρατητήρια τoυ Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων








