«Κομάντο» η πριγκίπισσα Ελισάβετ του Βελγίου – Κάνει τη στρατιωτική της εκπαίδευση (vid)

Την στρατιωτική της εκπαίδευση πραγματοποιεί η πριγκίπισσα Ελισάβετ του Βελγίου.

Η 20χρονη πριγκίπισσα θα γίνει η πρώτη βασίλισσα της χώρας, διαδεχόμενη τον πατέρα της, βασιλιά Φίλιππο. Η γαλαζοαίματη προετοιμάζεται για τον θρόνο της χώρας της από μικρή ηλικία.

Στην ηλικία των εννέα ετών η Ελισάβετ , εκφώνησε την πρώτη της ομιλία στα εγκαίνια ενός νοσοκομείου για παιδιά. Τώρα ήρθε η ώρα να λάβει τη στρατιωτική της εκπαίδευση.

Στις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε το βελγικό παλάτι, η κληρονόμος του θρόνου παρουσιάζεται με στολή καμουφλάζ, βαμμένο πρόσωπο και το όπλο στα χέρια, όσο εκπαιδεύεται στη θερινή στρατοπέδευση της Βασιλικής Στρατιωτικής Ακαδημίας.

Δεξιότητες και γνώσεις σε τεχνικές περιπολίας και ηγεσίας

Οι εκπαιδευόμενοι του βελγικού στρατού, πραγματοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου. Εκεί αποκτούν δεξιότητες και γνώσεις σε τεχνικές περιπολίας και ηγεσίας. Ταυτόχρονα δοκιμάζονται στο πώς μπορούν να διαχειριστούν το άγχος και την κόπωση κατά τη διάρκεια εξαντλητικών ασκήσεων επί εδάφους. Η Ελισάβετ, αφότου σπούδασε επί ένα χρόνο σπούδασε κοινωνικές και στρατιωτικές επιστήμες, αποφοίτησε από την Ακαδημία το 2021 ενώ ετοιμάζεται να παρακολουθήσει μαθήματα στο Lincoln College της Οξφόρδης. Τα βήματά της στο στρατιωτικό κολέγιο, ετοιμάζεται να ακολουθήσει και ο μικρότερος αδελφός της, πρίγκιπας Γκάμπριελ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Τatler.

με πληροφορίες ethnos/ scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί