Η 50χρονη γυναίκα υποστηρίζει ότι μέσα σε 24 χρόνια έμεινε έγκυος 17 φορές, με τις κυήσεις της να οδηγούν στη γέννηση πέντε υγιέστατων παιδιών, καθώς τις υπόλοιπες 12 απέβαλε.
Η τελευταία εγκυμοσύνη της 50χρονης γυναίκας, τον Μάρτιο του 2022 κίνησε τις υποψίες των Αρχών και έτσι άρχισαν να την παρακολουθούν. Σήμερα ισχυρίζονται ότι έχουν στη διάθεση τους ατράνταχτα στοιχεία ότι και οι 17 εγκυμοσύνες της ήταν ψέμα.
Σύμφωνα με την εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση, η 50χρονη προκάλεσε ζημία 110.000 ευρώ στο ιταλικό δημόσιο, στήνοντας μια περίτεχνη απάτη, που περιλάμβανε την κλοπή πιστοποιητικών γέννησης αλλά και την πλαστογράφηση υπογραφών. Μάλιστα, όπως φέρεται, προκειμένου να γίνει πιστευτή δεν δίσταζε να κάνει τις καθημερινές της δουλειές, φορώντας μαξιλαράκι από αυτά που φορούν οι ηθοποιοί.
Ο σύντροφός της και συγκατηγορούμενος της έσπασε και ομολόγησε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ότι η γυναίκα δεν έμεινε ποτέ έγκυος. «Ήξερα πολύ καλά ότι δεν ήταν έγκυος» είπε και επεσήμανε ότι έμαθε για τη δράση της το 2012, όταν άρχισαν να βγαίνουν.
Η γυναίκα ωστόσο, υποστηρίζει ότι δεν ήταν στόχος της να αποσπάσει χρήματα από το ιταλικό δημόσιο, αλλά ότι πάσχει από κάποια ψυχική ασθένεια.
(με πληροφορίες από ethnos. gr / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Προσεχώς η καμπάνια ενδυνάμωσης νεαρών κοριτσιών για το χάπι βιασμού
- Παρουσιάστηκε η πλατφόρμα για τις ελληνικές σπουδές ανά τον κόσμο
- Γερμανία: Καμία πτήση από και προς το αεροδρόμιο Βερολίνου/Βρανδεμβούργου την Τετάρτη, λόγω απεργίας
- Παράταση μη καταβολής ΕΝΦΙΑ για περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές
- Γενικό μπλακ άουτ στην Κούβα – Χωρίς ρεύμα 10 εκατομμύρια άνθρωποι
- Θετικά στον αφθώδη πυρετό δείγματα από μονάδα βοοδειδών στη Λέσβο
- Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν κατηγορούν το Πακιστάν για φονικό πλήγμα σε κέντρο απεξάρτησης από τα ναρκωτικά
- Με καρκίνο του μαστού διαγνώστηκε η προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Σούζι Γουάιλς
- Υπό αμφισβήτηση η στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή;
- Στη Βρετανία αύριο ο Β. Ζελένσκι









