Ο νεαρός σε εμφανή κατάσταση παροξυσμού ξάπλωσε μπροστά από διερχόμενο αυτοκίνητο, χωρίς να υπολογίζει τους κινδύνους που εγκυμονεί μία τέτοια ασύνετη πράξη. Μάλιστα όσοι επιχείρησαν να τον συνετίσουν και να τον τραβήξουν από το οδόστρωμα για να μην τραυματιστεί βρήκαν τον μπελά τους.
Πιθανότατα ο νεαρός άνδρας ήταν υπό την επήρεια μέθης αφού όπως θα δείτε και στο βίντεο που έστειλε αναγνώστης του cretapost, όταν επιχείρησε να σηκωθεί παραπατούσε.
Το επεισόδιο σημειώθηκε στις 2:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα επί της λεωφόρου Ικάρου (μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από την κεντρικότατη πλατεία Ελευθερίας).
cretapost/ pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μ. Ανατολή: Ο ΓΓ του ΟΗΕ διορίζει Προσωπικό Απεσταλμένο για τη διαχείριση της σύγκρουσης και ανησυχεί για παγκόσμιο οικονομικό σοκ
- Για «έκρηξη» βίας που οφείλεται εν μέρει στους μετανάστες, μίλησε ο καγκελάριος της Γερμανίας
- Ντόμινο παραιτήσεων στην Ιταλία: Αποχώρησε και η υπουργός Τουρισμού, Ντανιέλα Σαντανκέ
- Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος ταρακούνησε και την Θεσσαλονίκη
- Εντοπίστηκε στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης η σορός του 34χρονου αγνοούμενου δύτη
- Συναγερμός στην Πεύκη: Εντοπίστηκε οβίδα σε οικοδομή
- ΗΠΑ-Κίνα: Η μεγάλη συνάντηση ανακοινώθηκε – Ο πλανήτης οργανώνεται
- Αεροδρόμιο στις ΗΠΑ έσπασε ρεκόρ αλλά και τις… μύτες των παρευρισκομένων, με τη μεγαλύτερη σειρά από cheesesteaks στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα διευρύνει την “ουδέτερη ζώνη” του στον Λίβανο
- Το «μαστίγιό» τους δείχνουν οι ΗΠΑ στο Ιράν: Ο Τραμπ «δεν μπλοφάρει και είναι έτοιμος να εξαπολύσει την κόλαση»









