• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΗΠΑ: Βρήκαν σχεδόν 1 εκατ. δολάρια σε τσάντες στη μέση του δρόμου – Δείτε τι έκαναν!

ΗΠΑ: Βρήκαν σχεδόν 1 εκατ. δολάρια σε τσάντες στη μέση του δρόμου – Δείτε τι έκαναν!

Απρόσμενη τροπή πήρε το ταξίδι της οικογένειας Σαντς, στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, καθώς το προπορευόμενο όχημα έκανε ελιγμό για να αποφύγει να προσκρούσει σε κάτι. 

Έτσι, αντί ο Ντέιβιντ και η Έμιλι Σαντς να κάνουν το ίδιο, στάθμευσαν το όχημά τους αφού είχαν μαζί και τα δύο παιδιά τους και μάζεψαν τις τσάντες που είχαν πέσει στο οδόστρωμα για μην προκληθεί κάποιο ατύχημα.

Τα μέλη της οικογένειας, αρχικά, δεν σκέφτηκαν παράξενα για τις τσάντες αλλά, στη συνέχεια, τις περιεργάστηκαν και ανακάλυψαν πως περιείχαν 1 εκατομμύριο δολάρια σε μετρητά.

Παρά την τρέχουσα κατάσταση της οικονομίας των ΗΠΑ και το ότι οι περισσότεροι άνθρωποι ίσως να τα κρατούσαν, η οικογένεια αποφάσισε να κάνει αυτό που λένε οι αρχές σε τέτοιες περιπτώσεις και, έτσι, επικοινώνησε με το γραφείο του σερίφη στην κομητεία Καρολάιν.

Αν και διεξάγεται έρευνα, οι αρχές πιστεύουν ότι τα χρήματα στις τσάντες ανήκουν στην ταχυδρομική υπηρεσία και χάθηκαν καθ’ οδόν προς μια τοπική τράπεζα, την BB&T.

Η  Έμιλι Σαντς δήλωσε στο WTVR ότι η οικογένειά της ήξερε πως έπρεπε «να κάνει το σωστό και να τα επιστρέψει (σ.σ.: τα χρήματα)» επειδή το ποσό «δεν τους ανήκε».

Αν και η οικογένεια δεν έλαβε τίποτα περισσότερο από ένα ευχαριστώ από το γραφείο του σερίφη, τότε ίσως ο αποδέκτης του ποσού αισθανθεί ευγνώμων που οι Σαντς δεν κράτησαν τα χρήματα.sputniknews/photo unsplash