• Αρχική
  • Άρθρα
  • Γιατρός είπε σε εκπομπή πως δεν έχει κάνει μπάνιο με σαπούνι εδώ και 4 χρόνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιατρός είπε σε εκπομπή πως δεν έχει κάνει μπάνιο με σαπούνι εδώ και 4 χρόνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απορία όλων ήταν μία: Αν μυρίζει άσχημα. Ο παρουσιαστής δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και τον ρώτησε ευθέως.

Ένας Αμερικανός γιατρός άφησε άφωνους παρουσιαστές και τηλεθεατές όταν εμφανίστηκε σε εκπομπή και είπε πως δεν έχει κάνει μπάνιο με σαπούνι εδώ και τέσσερα χρόνια!

Ο Δρ James Hamblin εξήγησε πως απομάκρυνε τα σαμπουάν, τα σαπούνια και όλα αυτά τα είδη, θέλοντας να αποδείξει πως είναι βλαβερά για την υγεία.


Εξήγησε πώς όταν κάνει ντους ξεπλένεται μόνο με νερό.

Όπως είναι φυσικό μετά από αυτό προέκυψαν διάφορα ερωτήματα και κυρίως ένας προβληματισμός: Τι γίνεται με την μυρωδιά.

Έτσι ο παρουσιαστής τον ρώτησε: «Μυρίζεις καλά»;

O Δρ Χαμπλίν γέλασε και απάντησε: «Ναι. Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να συνηθίσω, αλλά δεν μυρίζω όπως μου λένε» και συνέχισε: «Ρώτησα τους οικείους μου αν μυρίζω. Τους ζήτησα να είναι ειλικρινείς μαζί μου και απάντησαν πως δεν μυρίζω».

Για το πότε αποφάσισε να μην χρησιμοποιεί αφρόλουτρο, ο Τζέιμς είπε: «Ήταν μέρος της προσπάθειας να γίνω λίγο πιο μινιμαλιστικός. Ήθελα να δω αν μπορούσα. Ταυτόχρονα, έμαθα για τα μικρόβια του δέρματος σε ένα θέμα που δούλευα. Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν τρισεκατομμύρια μικροοργανισμοί στο δέρμα. Τότε σκέφτηκα γιατί τα ξεπλένουμε αν είναι κάτι που θα μπορούσε να μας βοηθήσει. Άρχισα λοιπόν να πειραματίζομαι με αυτό. Πλένω ακόμα τα χέρια μου με σαπούνι, αλλά το σώμα μόνο με νερό».

Από gazzetta.gr