• Αρχική
  • Άρθρα
  • Γιαγιά “έχτισε” απίστευτους κοιλιακούς κι έγινε viral (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιαγιά “έχτισε” απίστευτους κοιλιακούς κι έγινε viral (ΒΙΝΤΕΟ)

giagia modelo
Μια 50χρονη γιαγιά, η Σαρλέν Φαρνγουορθ, έχει κοιλιακούς που εντυπωσιάζουν το ίντερνετ.

Είχε ύποπτα συμπτώματα, που τη φόβισαν ότι έχει καρκίνο, τα οποία όπως αποδείχθηκε ήταν Χασιμότο. Μετά από αυτό όπως είπε: “Το 2011 το έριξα στο φαγητό, ειδικά στο ανθυγιεινό φαγητό. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά αφού πέρασα την πιθανότητα πρόωρου θανάτου σκέφτηκα γιατί να περιορίσω τον εαυτό μου;”

Από το 2011 έως το 2018 έβαζε συνεχώς κιλά, ώσπου αποφάσισε ότι κάτι έπρεπε να κάνει για αυτό.

Η Σαρλέν αποφάσισε να αλλάξει το κορμί της στα 48 της. Ακολούθησε μια υγιεινή διατροφή, άρχισε το περπάτημα και στη συνέχεια δοκίμασε ακόμη και bodybuilding. Και κάπως έτσι κατέληξε να γυμνάζεται 5 με 6 ημέρες την εβδομάδα.

Όταν η Σαρλέν έγινε 50 ετών τον Ιανουάριο άρχισε να δουλεύει και ως μοντέλο. Οι φωτογραφίες της είναι τόσο δημοφιλείς που λαμβάνει αρκετά μηνύματα.

Τώρα η Σαρλέν ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή 1.600 με 2.000 θερμίδων την ημέρα, σε πέντε γεύματα και κάνει προπονήσεις με βάρη.

«Οι άνθρωποι συχνά εκπλήσσονται όταν ανακαλύπτουν την ηλικία μου, οι περισσότεροι υποθέτουν ότι είμαι νεότερη. Η συμβουλή μου σε άλλους που θέλουν να ξεκινήσουν το ταξίδι της καλής φυσικής κατάστασης αργότερα στη ζωή τους είναι να μιλήσουν με έναν διαιτολόγο. Προσαρμόστε τις διατροφικές σας συνήθειες. Οι κοιλιακοί κατασκευάζονται… στην κουζίνα. Δεύτερον, βάλτε τον εαυτό σας πρώτο από όλα. Βεβαιωθείτε ότι οι προπονήσεις σας είναι προτεραιότητα. Μάθετε να λέτε όχι σε άλλους εάν πρέπει. Μόλις μπείτε στη ρουτίνα προπόνησης, θα σας γίνει συνήθεια και πριν το καταλάβετε, θα έχετε αποτελέσματα που άλλοι θα αρχίσουν να παρατηρούν».

με πληροφορίες από iefimerida/ photo fb screenshot