Γυναίκα που ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις από τα νερά του Πηνειού και μεταφέρθηκε ουσιαστικά νεκρή, χωρίς σημάδια ζωής στο νοσοκομείο, μετά από απέλπιδες προσπάθειες στο τμήμα αναζωογόνησης επανήλθε στη ζωή!
Το συμβάν κατά τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa έλαβε χώρα λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι στην ξύλινη πεζογέφυρα, όταν η 48χρονη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο νερό.
Άμεσα ειδοποιήθηκαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Άντρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής που εντόπισαν τη γυναίκα ζωντανή, προσπάθησαν να την πείσουν να δεχθεί τη βοήθειά τους, εκείνη όμως το αρνήθηκε.
Μέχρι να την προσεγγίσουν η γυναίκα βρίσκονταν μέσα στο νερό και ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις και χωρίς σφυγμό.
Μεταφέρθηκε στο τμήμα αναζωογόνησης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας όπου μετά από μεγάλο διάστημα προσπαθειών, οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν, συντελώντας ένα ανθρώπινο θαύμα!
Κατά πληροφορίες η 48χρονη Ουκρανικής καταγωγής, νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα αυξημένης φροντίδας του νοσοκομείου.
onlarissa/ photo pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δαβάκης: «Προχωρούμε με σταθερά βήματα στον εκσυγχρονισμό των Ενόπλων Δυνάμεων»
- Η σημασία του πλυσίματος των χεριών: Τα καθαρά χέρια ο πιο απλός τρόπος πρόληψης των ασθενειών
- «Being Eddie»: Το νέo ντοκιμαντέρ του Netflix για τον εμβληματικό Έντι Μέρφι
- Προϋπολογισμός: Πάνω από 9δις ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα του 9μήνου Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου
- Φοινικούντα: Στον εισαγγελέα Καλαμάτας οδηγούνται οι δύο 22χρονοι που εμπλέκονται στο διπλό φονικό
- Δήλωση «βόμβα» για τον πόλεμο στην Ουκρανία – Πόσο έτοιμη είναι για κάτι τέτοιο η Ευρώπη;
- Ακόμα μία νύχτα με μπλακ άουτ στην Ουκρανία
- Ηράκλειο: Εξιχνίαση απάτης – Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ατόμων
- Σοκάρει η νέα γυναικοκτονία στην Ιταλία: 52χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την πρώην σύντροφό του
- Γαλλία: Νέο φόρο στους «έχοντες« ζητούν οι Σοσιαλιστές