• Αρχική
  • Άρθρα
  • Έρωτας που σκοτώνει: 81χρονη έκανε σχέση με 25χρονο που είχε δολοφονήσει τον πρώην του

Έρωτας που σκοτώνει: 81χρονη έκανε σχέση με 25χρονο που είχε δολοφονήσει τον πρώην του

Η 81χρονη Αν Μουρ Μάρτιν είχε πέσει στα ερωτικά δίχτυα του 25χρονου Μπεν Φιλντ.

Μόνο που ο Μπεν ήταν ένας ψυχοπαθής νεαρός που πρόσφατα είχε σκοτώσει τον επίσης πολύ γηραιότερο γκέι εραστή του.

Τα ερωτικά γράμματα ανάμεσα στην 81χρονη Αν Μουρ Μάρτιν και τον 25χρονο ψυχοπαθή Μπεν Φιλντ δεν αφήνουν περιθώριο ότι είχαν ερωτική σχέση που είχε ολοκληρωθεί τόσο σε συναισθηματικό αλλά και φυσικό επίπεδο.
Παρά το χάσμα ηλικίας των 56 ετών, η Αν, συνταξιούχος διευθύντρια δημοτικού σχολείου ήταν απίστευτα ενθουσιασμένη με τον νεαρό. Σύμφωνα με την ανιψιά της, έμοιαζε με έφηβη που είχε μόλις ερωτευτεί, όπως μεταδίδει η Daily Mail.
Για την Αν, που ήταν άγαμη και είχε ζήσει με την ηλικιωμένη μητέρα της μέχρι τον θάνατό της τη δεκαετία του 1990, θα έπρεπε να φαίνεται υπέροχο που βρήκε την αγάπη ακόμα και τόσο αργά στη ζωή της.
Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Φιλντ είχε κηρύξει την αέναη αφοσίωσή του σε κάποιον γηραιότερό του.

Ο γηραιότερος αυτός ήταν άνδρας επίσης συνταξιούχος, ο 69χρονος Πίτερ Φαρκούχαρ ο οποίος ζούσε μόλις τρεις πόρτες μακριά από την Αν.
Οι δύο άνδρες ήταν ζευγάρι για τέσσερα χρόνια, αλλά η σχέση αυτή έληξε απότομα όταν ο Φιλντ τον σκότωσε στο σαλόνι του, πείθοντας ή εξαναγκάζοντάς τον να καταναλώσει έναν επικίνδυνο συνδυασμό ηρεμιστικών με ουίσκι και στη συνέχεια πνίγοντάς τον με μαξιλάρι.
Στην Αν, ωστόσο, ο δράστης παρουσιάστηκε το 2015 ως ένας καλός και αγαθός χριστιανός νεαρός πράγμα που τη γοήτευσε. «Έλεγε πως τον αγαπούσε» λέει η ανιψιά της.
Ωστόσο, ο Φιλντ ήδη είχε αρχίσει να σκέφτεται τρόπους να τη σκοτώσει. Στα σημειωματάρια που βρήκαν οι αρχές ο Φιλντ σκεφτόταν να την πνίξει με τη μασέλα της ή να τη ρίξει από τις σκάλες.
Μια άλλη επιλογή ήταν να κάνουν τόσο έντονο σεξ που θα πέθαινε από καρδιακή προσβολή. Παράλληλα, ο Φιλντ τραβούσε με το κινητό του πολλές προσωπικές στιγμές ώστε να μπορεί στο μέλλον να την εκβιάζει.
Προς το τέλος του 2016, συνέχισε τον ψυχολογικό χειρισμό του στην Αν γράφοντας σε καθρέφτες διάφορα μηνύματα που της έλεγε ότι τα έγραφε ο Θεός.
Με την πάροδο του χρόνου, τα μηνύματα εξελίχθηκαν σε συγκεκριμένες παραγγελίες ότι η Αν, για παράδειγμα, πρέπει να εγκαταλείψει το σπίτι της και να πάει στον Φιλντ. Τελικά, έγινε το αντίθετο.
Ξαφνικά, η ανιψιά της πλέον δεν είχε πρόσβαση ούτε καν στο να επικοινωνήσει με την 81χρονη. Όταν τελικά κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί της, διαπίστωσε ότι η όλη συναναστροφή είχε γίνει τόσο άρρωστη που αποφάσισε να ενημερώσει την αστυνομία.
Όταν ανακάλυψαν ότι ο Φιλντ ήταν επίσης δικαιούχος της περιουσίας του Πίτερ, συνελήφθη με την υποψία της δολοφονίας μόλις πέντε μέρες πριν από συνέντευξή του για εκπαίδευση ώστε να γίνει ιερέας στην αγγλικανική εκκλησία.

Αρχικά, δεν υπήρχαν αρκετά εγκληματολογικά αποδεικτικά στοιχεία και απελευθερώθηκε με εγγύηση. Ωστόσο, τον Νοέμβριο του 2018 τελικά το παζλ «έδεσε» και συνελήφθη.
Η Αν όπως αναφέρει η ανιψιά της δεν άντεξε το γεγονός πως είχε επενδύσει τόσα σε αυτόν τον άνθρωπο και αυτός είχε ως στόχο αποκλειστικά την εκμετάλλευσή της. «Μου είπε: “Είμαι τόσο έξυπνη γυναίκα, πώς μπόρεσα να το αφήσω να συμβεί αυτό;”» είπε η ανιψιά της.
Η άτυχη Αν πέθανε τον Μάιο από φυσικά αίτια, ζώντας τους τελευταίους μήνες της ζωής της φοβισμένη και ταπεινωμένη.

sputnik/ photo pexels