Επική γκάφα στο εστιατόριο του Salt Bae μπροστά στους πελάτες (vid)

Ένας νεαρός σερβιτόρος κόβοντας το ένα πανάκριβο κρέας, έριξε το άλλο στο πάτωμα…

Τα εστιατόρια του Nusr-Et, γνωστού ως Salt Bae βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο από, αλλά όπως τις περισσότερες φορές έτσι και τώρα για τους λάθος λόγους.

Τούτη τη φορά, ο λόγος δεν είναι ένας ακόμη πανάκριβος λογαριασμός, αλλά η επική γκάφα ενός σερβιτόρου, που προσπαθούσε να κόψει το κρέας με στυλ, αλλά τα έκανε… μούσκεμα.

Στα μαγαζιά του Τούρκου σεφ, κόβουν μπροστά στους πελάτες το κρέας και έτσι ο φέρελπις σερβιτόρος έκοβε πάνω στις ξύλινες επιφάνειες τα κρέατα που είχαν επιλέξει, ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα σχεδίαζε στο κατάστημα Salt Bae στην Κωνσταντινούπολη.

Την ώρα που έκοβε το δεύτερο κομμάτι κρέας σε φέτες, έριξε αυτό που ήταν πίσω από το χέρι του κάτω στο πάτωμα. Βέβαια, δεν έδωσε και πολύ σημασία και συνέχισε να κάνει τη δουλειά του. περισσότερο φαίνεται πως τρόμαξε ένας συνάδελφός του, ο οποίος έσπευσε να μαζέψει τη μπριζόλα από το πάτωμα.

Αυτό το κομμάτι κρέας που πετάχτηκε (φιλοδοξούμε) ενδεχομένως να ισοδυναμεί με τον μισθό ενός εργαζόμενου του εστιατορίου.

@zabed99 #fail #fyp #saltbae #viral #salt #turkiye #turkey #istanbul ♬ Oh No – Kreepa

gazzetta/ photo unsplash

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί