Το τοπικό αστυνομικό τμήμα έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από το περιστατικό, στο οποίο φαίνονται άλλοι οδηγοί να βγαίνουν από τα οχήματά τους για α σταματήσουν το αμάξι που κινούνταν προς την αντίθετη κατεύθυνση.
Το βίντεο ξεκινά με μια γυναίκα που βγαίνει από το αυτοκίνητό της και τρέχει στον δρόμο όταν ένα αμάξι άρχισε να κινείται προς το κέντρο της διασταύρωσης. Η γυναίκα πρόσεξε ότι η συνάδελφός της είχε κάποιο ιατρικό θέμα την ώρα που βρισκόταν στο τιμόνι. Έτρεξε στον δρόμο και κουνώντας τα χέρια της, προσπάθησε να τραβήξει την προσοχή άλλων οδηγών.
Αρκετοί την πρόσεξαν και τη βοήθησαν να μεταφέρουν το αυτοκίνητο, την ώρα που εκείνο συνέχιζε να κινείται. Ένας άντρας έσπασε το τζάμι του συνοδηγού, σύμφωνα με την αστυνομία.
Οι άλλοι οδηγοί κατάφεραν να μεταφέρουν το αυτοκίνητο σε ασφαλές σημείο, όπου μια νοσοκόμα της πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει η πυροσβεστική.
Το βίντεο δημοσιεύτηκε προκειμένου να βρεθούν οι άνθρωποι που έσπευσαν να βοηθήσουν την οδηγό και γρήγορα έγινε viral.
Σε νεότερη ενημέρωση έγινε γνωστό πως ορισμένοι εντοπίστηκαν προκειμένου να γίνει μια συνάντηση με τη γυναίκα που έσωσαν.
(Newsbeast – φωτο:video screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κατερίνη: Σύλληψη για τηλεφωνική υπόθεση απάτης με λεία 79.000 ευρώ
- Εν μέσω του πολέμου, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν τώρα και πωλήσεις όπλων άνω των 16 δισ. δολαρίων σε χώρες του Κόλπου
- Τη δημιουργία ενός “ασφαλούς διαδρόμου” στην περιοχή του Κόλπου ζητά ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός
- Σε 24ωρη απεργία οι σιδηροδρομικοί την Δευτέρα 23/3, ημέρα έναρξης της δίκης για το δυστύχημα στα Τέμπη
- Χειροπέδες σε 2 άνδρες για απόπειρα ανθρωποκτονίας 57χρονου τον Νοέμβριο του 2025 στα Πατήσια
- ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ: Πώς αμείβονται οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα στην αργία της 25ης Μαρτίου
- Έτσι θα φτιάξετε ένα καθαριστικό για όλο σχεδόν το σπίτι! Απλό, φυσικό και αποτελεσματικό
- Νετανιάχου: Το Ιράν δεν έχει πλέον δυνατότητα εμπλουτισμού ουρανίου
- Αγωνία για Τραμπ και ΝΑΤΟ – Τι θα συνέβαινε αν αποχωρούσαν οι ΗΠΑ;
- Ιταλός ΥΕΘΑ: «Δεν θα μπει κανείς στα στενά του Χορμούζ αν πρώτα δεν υπάρξει εκεχειρία»









