Όπως εξηγεί στο μπλογκ του, ο γνωστός κυνηγός εξωγήινων, Σκοτ Γουόρινγκ, εντόπισε τα παράξενα ευρήματα ενώ παρακολουθούσε την απευθείας μετάδοση από την κάμερα της NASA στον ISS.
«Μοιάζουν μεταλλικά, μιας και είναι χρυσαφί και παριβάλλονται από μια ελαφρώς καφέ και πράσινη αχλή γύρω τους» λέει ο ουφολόγος.
Άλλα είναι μικρά κι άλλα «όσο μεγάλα όσο και ο ίδιος ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός». Ο κυνηγός εξωγήινων δεν ήταν 100% σίγουρος τι ακριβώς είδε, υποθέτοντας ότι θα μπορούσαν να είναι «διαστημικά σκουπίδια», «συντρίμμια δορυφόρου» ή ακόμα και «ούρα και άλλα απόβλητα που έχουν ριχτεί στο διάστημα από τους αστροναύτες στον διαστημικό σταθμό».«Κι όμως αυτά τα αντικείμενα στην κάμερα δεν φαίνονται για λύμματα. Αλλά κάποιες φορές μοιάζουν σταδιακά να εμφανίζονται και να εξαφανίζονται από το πλάνο… σαν να πρόκειται για δια-διαστασιακά σκάφη στην τροχιά της Γης» σχολίασε ο ουφολόγος.
«Όντως μοιάζει πιθανό ότι άνθρωποι από το μέλλον θα μπορούσαν να κοιτάζουν πίσω στον χρόνο μελετώντας μας στο δικό τους περιβάλλον, για να καταλάβουν καλύτερα το παρελθόν τους.
Το βίντεο ανέβηκε στα social media και πολύ γρήγορα έγινε viral, με τους χρήστες να ξεκινούν μια εμπνευσμένη αντιπαράθεση για το τι ακριβώς πρόκειται.
«Μοιάζει για πολύ χρυσός. Είναι τόσα πολλά που δεν γνωρίζουμε για τους ωκεανούς του διαστήματος. Σ’ ευχαριστούμε για τη δουλειά σου Σκοτ» σχολίασε κάποιος για τα παράξενα αντικείμενα έξω από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.
«Βαθαίνει το μυστήριο. Σπουδαίο βίντεο, σ’ ευχαριστούμε που το ανέβασε» έγραψε ένας άλλος σχολιαστής. «Θα μπορούσε να είναι κάποιο είδος βιολογικού πλάσματος του διαστήματος» υπέθεσε κάποιος άλλος χρήστης.
(sputniknews. gr / photo: video screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “5ο Santa SUP”: Άη Βασίληδες ανέβηκαν σε σανίδες και γέμισαν με χρώμα τον Θερμαϊκό
- Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Στάρμερ για τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Λαμία – Αποχώρησαν οι αγρότες από τα διόδια Τραγάνας
- Ποιά ώρα να τρώμε βραδινό για να μην πάρουμε βάρος και να μην αυξηθεί το σάκχαρο
- Οι ΗΠΑ αναχαίτισαν ένα ακόμη πλοίο κοντά στη Βενεζουέλα
- Αποκλεισμένη η διέλευση οχημάτων στα Πράσινα Φανάρια – Κλειστός για μεταφορές ο Προμαχώνας
- Χιλιάδες ντυμένοι με στολές…γιόρτασαν το χειμερινό ηλιοστάσιο στο Στόουνχεντζ, vid
- Σκωτία: Τι αποκάλυψε μυστηριώδης μαζική ταφή 3.000 ετών της Εποχής του Χαλκού
- ΕΛΑΣ: Εξιχνιάσθηκε ένοπλη ληστεία με λεία 180.000 ευρώ – Δύο συλλήψεις
- Το θέμα που συντηρείται ακόμα – Οι κοινωνίες πρέπει να ανησυχούν;
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΑΓΟΡΕΣ
ΑΛΚΟΟΛ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΤΣΙΑΡΑΣ









