• Αρχική
  • Άρθρα
  • Υπόθεση μυστήριο στο Τέξας: Ημίγυμνη γυναίκα χτυπά τα κουδούνια μέσα στη νύχτα

Υπόθεση μυστήριο στο Τέξας: Ημίγυμνη γυναίκα χτυπά τα κουδούνια μέσα στη νύχτα

Πρόκειται για άτομο ψυχικά διαταραγμένο ή για ένα είδος κακόγουστης πλάκας;

Μήπως πρόκειται για κάποια πρόκληση που προέρχεται από τα γνωστά challenge games που έχουν κατακλύσει την αγορά;

Η αστυνομία στο Τέξας έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό μίας γυναίκας, η οποία εμφανίζεται στα άγρια μεσάνυχτα ημίγυμνη και κτυπά τα κουδούνια, αναστατώντας τους κατοίκους μίας ολόκληρης περιοχής.

Αρχικώς οι κάτοικοι της περιοχής Montgomery County πίστευαν πως πρόκειται για παρέα εφήβων. Μία κάμερα, ωστόσο, κατέγραψε τον δράστη.

Όπως αποκάλυψε το βίντεο, πρόκειται για μία γυναίκα που φορά μόνο ένα μπλουζάκι.

Η κάμερα έχει «πιάσει» την άγνωστη γυναίκα να πλησιάζει ημίγυμνη την πόρτα ενός σπιτιού, να χτυπά το κουδούνι και να εξαφανίζεται μέσα στη νύχτα.

Ένας από τους ιδιοκτήτες των σπιτιών που έπεσαν «θύματα» της γυναίκας-μυστήριο, ανέφερε στην αστυνομία το περιστατικό, το οποίο επαναλήφθηκε για αρκετές νύχτες. Όπως δήλωσε στην αναφορά του, αρκετοί από τους γείτονες έχουν παραπονεθεί για ενοχλήσεις που δέχονται στη διάρκεια της νύχτας, καθώς όπως φαίνεται, η γυναίκα έχει χτυπήσει τα κουδούνια πολλών σπιτιών, σε διάφορους δρόμους.

Η αστυνομία έχει απευθυνθεί σε οποιονδήποτε μπορεί να έχει πληροφορίες, τόσο με αφίσες στους δρόμους, όσο και με ενημερώσεις στο διαδίκτυο.

Ένα σενάριο που εξέτασαν οι αμερικανικές αρχές, ήταν ότι πρόκειται για άτομο που έχει χαθεί και δεν θυμάται την ταυτότητά του και τη διεύθυνση κατοικίας του, ή για γυναίκα που έχει πέσει θύμα απαγωγής. Ωστόσο, στα αρχεία τους δεν υπήρχαν αναφορές για άτομο που αγνοείται.

Ένας κάτοικος ανέφερε ότι μοιάζει με την Brittany Burfield, μία γυναίκα που αγνοείται πολύ καιρό στο Τέξας. Οι αρχές, ωστόσο, δεν το επιβεβαίωσαν, ενώ συνεχίζεται η έρευνα.

(protothema)