• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ξεγέλασε πάλι τον θάνατο! Επιζών της Σαπεκοένσε από το αεροπορικό δυστύχημα, επέζησε και από τροχαίο

Ξεγέλασε πάλι τον θάνατο! Επιζών της Σαπεκοένσε από το αεροπορικό δυστύχημα, επέζησε και από τροχαίο

Άμα δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα σου...

Άστρο φαίνεται πως έχει ο Έρβιν Τουμίρι.


Ένας από λίγους επιζώντες, έξι συνολικά, της αεροπορικής τραγωδίας του 2016, όταν ουσιαστικά ξεκληρίστηκε η ποδοσφαιρική ομάδα της Σαπεκοένσε, κατάφερε και πάλι να ξεγελάσει τον θάνατο.

Ο 30χρονος Έρβιν Τουμίρι κατάφερε να σωθεί και πάλι, όταν ενεπλάκη σε ένα σοβαρό τροχαίο, όντας επιβάτης σε ένα γεμάτο πούλμαν που βγήκε εκτός ελέγχου σε έναν κατηφορικό δρόμο κοντά στην πόλη Κοτσαμπάμπα της Βολιβίας.

Ο τραγικός απολογισμός μέχρι στιγμής είναι 21 νεκροί, ενώ οι τραυματίες είναι πάνω από 30, καθώς οι επιβαίνοντες στο λεωφορείο ήταν 52.

​«Νύσταζα και άκουγα μουσική στο κινητό μου όταν άκουσα ουρλιαχτά. Το μόνο που έκανα ήταν να κρατηθώ από το μπροστινό κάθισμα, άνοιξα τα χέρια μου και έκατσα κολλητά στο παράθυρο ώστε να μην κουνηθώ, αν ανατρεπόταν το λεωφορείο» δήλωσε από το νοσοκομείο ο Τουμίρι που τη γλίτωσε με ένα χτύπημα πάνω από το δεξί του γόνατο.

«Όλα τα πράγματα, καλά και κακά γίνονται για κάποιο λόγο» είπε με φιλοσοφική διάθεση ο Τουμίρι, ενώ ένας εκ των γιατρών επιβεβαίωσε ότι τα τραύματα του δεν ήταν σοβαρά.

«Χρειάστηκε απλά να του κάνουμε ράμματα πάνω από το γόνατο, σε λίγες μέρες θα μπορεί να γυρίσει στο σπίτι του» είπε.

Ο Τουμίρι ήταν μέλος του πληρώματος στη μοιραία πτήση της 28ης Νοεμβρίου του 2016, όταν το αεροσκάφος συνετρίβη κοντά στο Μεντεγίν της Κολομβίας, με τους 71 από τους 77 επιβάτες να βρίσκουν τραγικό θάνατο.

(sputniknews)