• Αρχική
  • Άρθρα
  • Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ξεγέννησε τη γυναίκα του έξω από το σπίτι τους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ξεγέννησε τη γυναίκα του έξω από το σπίτι τους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μπράιαν Μπόργκες έζησε την απίστευτη εμπειρία του να κάνει, χωρίς να έχει άλλη επιλογή, τον μαιευτήρα στη σύζυγό του στην αυλή του σπιτιού τους.

Μια μοναδική εμπειρία βίωσε ο Μπράιαν Μπόργκες.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε να κάνει τον μαιευτήρα, όταν η σύζυγός του γέννησε την κόρη τους στο πεζοδρόμιο έξω από το διαμέρισμα τους.


Ο Μπόργκες, που αγωνίζεται ως μέσος στη Ναούτικο Καπιμπαρίμπε, ομάδα της Β’ κατηγορίας της Βραζιλίας, ήταν έτοιμος να πάει τη σύζυγό του Μιλένα στο μαιευτήριο, όμως η κόρη τους είχε άλλα σχέδια.

Ο απίθανος αυτός τοκετός καταγράφηκε από κάμερα, με το ζευγάρι να διακρίνεται να βγαίνει από το ασανσέρ και να πηγαίνει στο πεζοδρόμιο.

Στο βίντεο φαίνεται ο Μπόργκες να βοηθάει τη γυναίκα του, που προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, πριν του κάνει νόημα να σταματήσει για να ξαπλώσει.

Λίγα λεπτά μετά έρχεται στον κόσμο η κόρη τους Σεσίλια.

Φίλοι του ζευγαριού έφεραν μια πετσέτα για να τυλίξουν το νεογέννητο ώσπου οι τρεις τους πάνε στο μαιευτήριο, όπου επρόκειτο να γίνει ο τοκετός.

«Ήταν απίστευτο, τέλειο και θαυμάσιο. Θα μου μείνει χαραγμένο για μια ζωή και κάποτε θα μπορέσω να διηγηθώ το τι έγινε», είπε ο Μπόργκες.

(Sputniknews – φωτο:video screenshot)