• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τον αποκεφάλισαν για να μην…βρυκολακιάσει! Όχι δεν πρόκειται για άνθρωπο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον αποκεφάλισαν για να μην…βρυκολακιάσει! Όχι δεν πρόκειται για άνθρωπο (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέβη, όπως και πολλά άλλα περίεργα, στην Ινδία.

Απ’ αυτόν τον κροκόδειλο δεν θα ξεμπέρδευαν εύκολα ούτε κι όταν θα ήταν πια νεκρός. Δεν ήταν μόνο το τεράστιο μέγεθός του-ξεπερνούσε τα 4,5 μέτρα-ήταν πως επρόκειτο για ένα κροκόδειλο-δαίμονα.

Σ’ αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι «δημογέροντες» των νησιών Bangka Belitung στην Ινδονησία. Το βάρους άνω των 500 κιλών τεράστιο αμφίβιο ερπετό, του οποίου η ηλικία υπολογιζόταν στα 50 χρόνια, πιάστηκε στις 3 Αυγούστου.


Είχαν προηγηθεί αρκετές επιθέσεις σύμφωνα με τους χωρικούς. Γι’ αυτό όταν έπιασαν το θηρίο, οι χωρικοί αρνήθηκαν να το παραδώσουν στην τοπική περιβαλλοντική υπηρεσία.

Δυο μέρες αργότερα, το ζώο πέθανε κι εξαιτίας του τεράστιου μεγέθους χρειάστηκε να μεταφερθεί με μπουλντόζα στο μέρος όπου θάφτηκε.

Όμως ο θάνατός του δεν ήταν αρκετός. Ο κροκόδειλος-δαίμονας αποκεφαλίστηκε μετά θάνατο.

«Το σώμα και το κεφάλι πρέπει να ταφούν χωριστά γιατί είναι δαίμονας. Πριν το αποκεφαλισμό γίνεται μια ειδική τελετή» ανέφερε ένας από τους τοπικούς άρχοντες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο κομμένο κεφάλι του ζώου δεν υπήρχαν καν δόντια.

Σύμφωνα με το Σέπτιαν Γκάρο, επικεφαλής του κέντρου προστασίας της περιοχής, η περιβαλλοντική υπηρεσία προσπάθησε να διαπραγματευτεί με τους χωρικούς τη μεταφορά του κροκόδειλου σε μια άλλη ασφαλή περιοχή.

Όμως, οι προτάσεις τους έπεσαν στον κενό εξαιτίας «θρησκευτικών πεποιθήσεων». Οι ντόπιοι φοβούνταν ότι σε μια τέτοια περίπτωση ολόκληρη η πόλη θα ήταν καταδικασμένη.

(sputniknews – φωτο:screenshot)