• Αρχική
  • Άρθρα
  • Το λέει η καρδιά του! 81χρονος πρώην πεζοναύτης ίσιωσε κλέφτες με το μπαστούνι του παππού του – ΒΙΝΤΕΟ

Το λέει η καρδιά του! 81χρονος πρώην πεζοναύτης ίσιωσε κλέφτες με το μπαστούνι του παππού του – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νταν Ντόνοβαν είναι 81 ετών αλλά είναι και πρώην πεζοναύτης του αμερικανικού στρατού και κατόρθωσε να διώξει μια ομάδα διαρρηκτών που είχαν την κακή ιδέα να μπουν στο σπίτι του στο Σικάγο.

Στις 4 Νοέμβρη, ο Νταν και η γυναίκα του Μπάρμπαρα δέχτηκαν την επίσκεψη ενός άντρα που παρουσιάστηκε ως υπάλληλος της ηλεκτρικής εταιρείας.


Το ηλικιωμένο ζευγάρι άνοιξε την πόρτα του στον άντρα, γιατί την προηγούμενη ημέρα είχαν δεχτεί μια επιστολή που περιέγραφε τις αλλαγές στο ηλεκτρικό δίκτυο της περιοχής.

Ο άντρας που φυσικά δεν ήταν υπάλληλος καμίας ηλεκτρικής εταιρείας αλλά ληστής, οδήγησε τον 81χρονο Νταν και τη γυναίκα του στο υπόγειο, όπου ήταν ο ηλεκτρικός πίνακας του σπιτιού με τις ασφάλειες.

Την ίδια ώρα, δύο συνεργοί του βρήκαν την ευκαιρία και μπήκαν στο σπίτι. Όμως η γυναίκα του Νταν, η Μπάρμπαρα, άκουσε θόρυβο από πάνω κι άρχισε να φωνάζει στον άντρα της.

Και οι δύο ηλικιωμένοι ανέβηκαν επάνω και είδαν δύο άτομα. Ο 81χρονος τότε άρπαξε ένα ξύλινο μπαστούνι που ήταν στην τραπεζαρία και χτύπησε έναν από τους κλέφτες στο κεφάλι.

«Προσπαθούσα να βρω ένα είδους πειστικού όπλου, έτσι άρπαξα το μπαστούνι και άλλαξα την κατάσταση, καταφέρνοντας να τους διώξω από το σπίτι» λέει ο Νταν.

Πριν η Μπάρμπαρα προλάβει να καλέσει την αστυνομία, ο ασυγκράτητος παππούς είχε πάρει στο κυνήγι τους κακοποιούς.

Ο Νταν χτύπησε παρμπρίζ και πίσω τζάμι με το μπαστούνι, αλλά οι τρεις κλέφτες κατόρθωσαν να διαφύγουν με το αμάξι που είχαν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι.

(Sputniknews -φωτο:screenshot)