• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τι γίνεται στον κόσμο; Παντρεμένη γυναίκα πήγε στο γιατρό με πόνους στην κοιλιά – Εκεί ανακάλυψε πως ήταν άντρας!

Τι γίνεται στον κόσμο; Παντρεμένη γυναίκα πήγε στο γιατρό με πόνους στην κοιλιά – Εκεί ανακάλυψε πως ήταν άντρας!

unisex
Η 30χρονη γυναίκα από την Ινδία προσπαθούσε εδώ και 9 χρόνια να μείνει έγκυος αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μια μέρα πήγε στον γιατρό με έντονους πόνους στην κοιλιά. Εκεί ανακάλυψε ότι ήταν στην πραγματικότητα άντρας.

Οι εξετάσεις της 30χρονης έδειξαν ότι υπέφερε από καρκίνο των όρχεων, σύμφωνα με το πρακτορείο PTI.


Η γυναίκα ήταν παντρεμένη εδώ και 9 χρόνια, αλλά χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο με σοβαρούς πόνους στην κοιλιά για να ανακαλύψει το πραγματικό φύλο της.

«Από την εμφάνισή της, είναι γυναίκα. Η φωνή της, το ανεπτυγμένο στήθος της, τα φυσιολογικά εξωτερικά γεννητικά της όργανα, όλα ανήκουν σε γυναίκα. Ωστόσο, η μήτρα και οι ωoθήκες λείπουν από τη γέννηση» ανέφερε στο πρακτορείο PTI ένας από τους γιατρούς.

Σύμφωνα με το Sputniknews, πρόκειται για μια πολύ σπάνια πάθηση, με μόλις μία περίπτωση σε 22.000 ανθρώπους, τόνισε ο γιατρός.

Οι εξετάσεις της 30χρονης έδειξαν ότι ο καρυότυπός της δεν ήταν αυτός γυναίκας-2 χρωμοσώματα «Χ»-αλλά αυτός ενός άντρα, δηλαδή ένα χρωμόσωμα «Χ» κι ένα «Υ».

«Πραγματοποιήσαμε κλινικές εξετάσεις έπειτα από τα παράπονά της ότι υπέφερε για πόνους στην κοιλιακή χώρα κι ανακαλύψαμε ότι είχε όρχεις μέσα στο σώμα της[…] Καθώς οι όρχεις της δεν ήταν ανεπτυγμένοι, δεν υπήρχε έκκριση τεστοστερόνης. Οι γυναικείες ορμόνες της την έκαναν να μοιάζει με γυναίκα» συνέχισε ο γιατρός.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι είχε προσπαθούσε όλα αυτά τα χρόνια να κάνει παιδιά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Τώρα, η γυναίκα, που διαγνώστηκε με καρκίνο, υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία. «Πιθανότατα είναι τα γονίδια. Μάθαμε ότι δύο από τις θείες της μητέρας της επίσης υπέφεραν από την ασθένεια» πρόσθεσε ο γιατρός.