«Θρίλερ» με τα οπίσθια γυναικών – Δεν διανοείστε τι συνέβη

Θύματα μιας «κλινικής για οπίσθια» στην Τουρκία φαίνεται πως έπεσαν πολλές γυναίκες από την Ολλανδία αναζητώντας μια οικονομική λύση να βελτιώσουν το σώμα τους.

Οι γυναίκες υποστηρίζουν πως μετά την επιστροφή στη χώρα τους διαπίστωσαν πως όχι μόνο δεν είχε βελτιωθεί το σώμα τους στα σημεία που είχαν κάνει την πλαστική αλλά και ότι σε αρκετές από αυτές είχαν δημιουργηθεί προβλήματα και κατηγορούν τον γιατρό που τις χειρούργησε για αμέλεια.

Παθούσες που μίλησαν στην εφημερίδα De Telegraaf της Ολλανδίας αποκάλυψαν πως έμαθαν για την κλινική İmed İstanbul από διάφορες influencer στα social media που υπόσχονταν «θαύματα».

Οι γυναίκες μάλιστα έφτιαξαν και ένα κλειστό γκρουπ στο Facebook με τον τίτλο «Κάποιος που ζει ένα δράμα» στο οποίο έχουν εγγραφεί 545 γυναίκες, οι οποίες φέρονται να έχουν την ίδια εμπειρία από τη συγκεκριμένη κλινική.

Η γυναίκα πίσω από το συγκεκριμένο γκρουπ υποστηρίζει πως οι γοφοί της έχουν διαφορετικό σχήμα και τα οπίσθιά της τραυματίστηκαν ενώ μια άλλη γυναίκα που υποβλήθηκε σε πλαστική στήθους υποστηρίζει πως της έβαλαν τεράστια εμφυτεύματα και τώρα δεν μπορεί να κουνήσει τα χέρια της.

Το κίνητρο τους για την επιλογή της κλινικής αυτής στην Τουρκία ήταν το οικονομικό και τώρα με το γκρουπ αυτό στοχεύουν στο να αποτρέψουν άλλες γυναίκες από το να κάνουν το ίδιο.

Αρκεί να σκεφτεί κανείς πως στην Ολλανδία μια τέτοια εγχείρηση κοστίζει 8.000 δολάρια ενώ στην Τουρκία 3.000 ευρώ.

Ωστόσο, το να καταγγείλουν την επιχείρηση αυτή, όπως επισημαίνουν και οι ίδιες δεν είναι και τόσο εύκολο αφού οι ίδιες έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για την εγχείρηση.

Η ιδιοκτήτρια της κλινικής, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, απορρίπτει τους ισχυρισμούς λέγοντας πως οι γυναίκες πιθανότατα δεν ακολούθησαν τις μετεγχειρητικές οδηγίες όπως το να κάνουν μασάζ και να φοράνε τον ειδικό κορσέ και δεν ακολουθούν ένα υγιεινό τρόπο ζωής.

Ολλανδός χειρούργος που μίλησε για το ζήτημα στην Telegraaf ανέφερε πως αυτό ισχύει αλλά είναι κάτι που συζητιέται μεταξύ του γιατρού και του ασθενή και που απαιτεί μια τακτική επαφή, κάτι που πιθανότατα δεν μπορεί να συμβεί όταν μια κλινική βρίσκεται στην Τουρκία.

Από Sputnik, ΦΩΤΟ Pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...