• Αρχική
  • Άρθρα
  • Σε αυτόν τον πλανήτη όλα μπορούν να συμβούν, μέχρι και να…χιονίσει σοκολάτα!

Σε αυτόν τον πλανήτη όλα μπορούν να συμβούν, μέχρι και να…χιονίσει σοκολάτα!

Ναι, καλά διαβάσατε.

Η δημοφιλής εταιρεία σοκολάτας Lindt & Sprüngli επιβεβαίωσε τα τοπικά δημοσιεύματα πως υπήρχε ένα ελάττωμα στον εξαερισμό ψύξης σε μια σειρά από μηχανές όπου φυλάσσεται σκόνη κακάου στο εργοστάσιό της στο Όλτε, σύμφωνα με το Associated Press.

Το ελάττωμα αυτό σε συνδυασμό με τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν την περασμένη Παρασκευή, είχαν ως αποτέλεσμα μια σκόνη σοκολάτας να εξαπλωθεί σε όλη την περιοχή γύρω από το εργοστάσιο.

Τρελάθηκαν οι χρήστες του Twitter
Ένας λογαριασμός Twitter της πόλης Όλτεν, που βρίσκεται ανάμεσα στην Ζυρίχη και της Βασιλεία, μοιράστηκε μια φωτογραφία μιας επιφάνειας που είχε καλυφθεί από σκόνη κακάου. «Βροχή κακάου στην βιομηχανική συνοικία του Όλτεν: φταίει το σύστημα εξαερισμού» αναφέρει η λεζάντα.

Φυσικά, οι χρήστες του Twitter αντέδρασαν γρήγορα στην είδηση για το «χιόνι σοκολάτας», με πολλούς να λένε ότι μπορεί να είναι από τις ελάχιστες καλές ειδήσεις φέτος. «Επιτέλους, το 2020 δίνει κάτι καλό. Χιονίζει σοκολάτα! Αλήθεια» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Αν ο Θεός μας έδινε ένα σημάδι πως το 2020 θα μπορούσε να γίνει λίγο καλύτερο…».

(iefimerida – φωτο:screenshot)