• Αρχική
  • Άρθρα
  • Προσοχή! Αεροσυνοδός μας ξεναγεί στα πιο…βρώμικα μέρη του αεροπλάνου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Προσοχή! Αεροσυνοδός μας ξεναγεί στα πιο…βρώμικα μέρη του αεροπλάνου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσοι κάνετε συχνά ή σκοπεύετε να κάνετε στο μέλλον κάποιο ταξίδι με αεροπλάνο δείτε προσεκτικά!

Μία αεροσυνοδός αποκάλυψε τα «πιο βρωμερά μέρη σε ένα αεροπλάνο» και πώς μπορείτε να τα αποφύγετε σε ένα βίντεο στο TikTok που έγινε viral και άφησε πολλούς να αναρωτιούνται γιατί πολλά πράγματα δεν απολυμαίνονται πριν από κάθε πτήση.

Στο βίντεο, η 30χρονη Κατ Καμαλάνι, από το Σολτ Λέικ Σίτυ της Γιούτα, επισημαίνει όλα τα σημεία σε ένα αεροπλάνο που οι άνθρωποι πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν αγγίζουν, καθιστώντας σαφές ότι τα απολυμαντικά μαντηλάκια είναι απαραίτητα όταν ταξιδεύουν, ειδικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.


«Πρώτα απ’ όλα, μην αγγίζετε την τσέπη του πίσω καθίσματος», συμβουλεύει η νεαρή αεροσυνοδός.

«Τις καθαρίζουν μεταξύ των πτήσεων, αλλά δεν τις απολυμαίνουν. Σκεφτείτε όλα τα βρώμικα χαρτομάντηλα, τις σακούλες και τα σκουπίδια που υπήρχαν εκεί».

Η 30χρονη σημειώνει ότι όποιος σκέφτεται να χρησιμοποιήσει το τραπεζάκι μπροστά του – ειδικά για φαγητό – θα πρέπει να το απολυμάνει εκ των προτέρων.

«Έχω δει πολλούς γονείς να το χρησιμοποιούν ως για να αλλάξουν την πάνα του παιδιού τους και μετά τη βάζουν στην τσέπη του πίσω καθίσματος», εξηγεί.


Στη συνέχεια, δείχνει το ταβάνι, προειδοποιώντας: «Αυτοί οι αεραγωγοί, έχουν δει χιλιάδες χέρια. Σκουπίστε τους πριν τους αγγίξετε».

Ισχυρίζεται επίσης ότι οι κάρτες οδηγών ασφαλείας που βρίσκονται στο πίσω κάθισμα δεν απολυμαίνονται από την αεροπορική εταιρεία και θα πρέπει είτε να αποφεύγετε να τους πιάνετε, είτε να καθαρίζονται.


Τη στιγμή που φτάνει στην πόρπη της ζώνης ασφαλείας, ένα από τα αντικείμενα που αγγίζονται πιο πολύ σε ένα αεροπλάνο, λέει σύντομα: «Ναι, απλά σκουπίστε».

«Όταν μπαίνετε στην τουαλέτα, χρησιμοποιήστε ένα χαρτομάντιλο για να κλειδώσετε την πόρτα», προσθέτει, στο βίντεο που έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο προβολές.

Στο τέλος του viral βίντεό της, μοιράζεται μια τελευταία «μικρή συμβουλή» για γυναίκες επιβάτες, εξηγώντας ότι «μπορείτε πάντα να βρείτε σερβιέτες κρυμμένα σε ένα ντουλάπι στην τουαλέτα».


«Ουσιαστικά, ΟΛΑ,» έγραψε κάποιος σε ένα σχόλιο, ενώ ένας άλλος ρώτησε: «Οπότε…. τι καθαρίζεται;»

«Οι εργαζόμενοι καθαρισμού δουλεύουν σκληρά αλλά δεν τους δίνεται πολύς χρόνος για να καθαρίσουν», εξήγησε η Κατ στα σχόλια.

(iefimerida – φωτο:pexels)