• Αρχική
  • Άρθρα
  • Πώς ένας καυγάς για το τηλεκοντρόλ κατέληξε με έναν άντρα σφαγμένο με σπαθί!

Πώς ένας καυγάς για το τηλεκοντρόλ κατέληξε με έναν άντρα σφαγμένο με σπαθί!

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πραγματικά κολλημένοι με την τηλεόραση και είναι διατεθειμένοι ακόμη και να κάνουν φόνο, εάν κάποιος προσπαθήσει να τους αλλάξει το κανάλι όταν παρακολουθούν το αγαπημένο τους τηλεοπτικό πρόγραμμα.


Κάπως έτσι, ένας καβγάς για το τηλεκοντρόλ κατέληξε με ένα άντρα να μαχαιρώνει έναν άλλον με σπαθί μέσα σε ένα διαμέρισμα στο Τίτουσβιλ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, αστυνομικοί συνέλαβαν των 54χρονο Κρίστοφερ Γκλιν τη Δευτέρα, αφού κλήθηκαν να επέμβουν σε ένα διαμέρισμα, έπειτα από καταγγελίες για επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το θύμα της επίθεσης έξω από το διαμέρισμα με τραύματα στο αριστερό το χέρι και πόδι.

Του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, με τους αστυνομικούς να χαρακτηρίζουν τα τραύματά του ως μη απειλητικές για τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, ο Γκλιν ήταν ακόμη μέσα στο σπίτι όταν έφτασε στο σημείο.

Όταν οι αστυνομικοί του ζήτησαν να βγει από το σπίτι, ο 54χρονος αρνήθηκε εξαιτίας της αναπηρίας του, όπως ανέφερε.
Όταν η αστυνομία μπήκε στο διαμέρισμα, βρήκε τον Γκλιν να κάθεται στον καναπέ, κρατώντας στα χέρια του ένα σπαθί και δίπλα του να έχει ένα ξύλινο θηκάρι.

Μόλις οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, ο άντρας ομολόγησε το μαχαίρωμα, αλλά δεν εμφανίστηκε καθόλου μετανιωμένος για την πράξη του.

Όπως ανέφεραν, χαρακτηριστικά, οι αστυνομικοί, ο Γκλιν τούς είπε πως μετανιώνει που δεν μπορούσε να σημαδέψει καλύτερα, ώστε να τον είχε ξεκοιλιάσει.

Σύμφωνα με το θύμα, ο Γκλιν έπινε και οι δυο τους τσακώθηκαν γιατί ο 54χρονος είχε αγκαλιάσει το τηλεκοντρόλ και δεν το άφηνε, κάτι που οδήγησε στο μαχαίρωμα.Ευτυχώς, ο τραυματίας δεν βρίσκεται σε κίνδυνο για τη ζωή του, μιας και τα τραύματα στο χέρι και στο πόδι δεν κρίνονται επικίνδυνα και αναμένεται σύντομα να παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Όσο για τον 54χρονο ξιφομάχο που λατρεύει την τηλεόραση, αυτός πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες για βίαιη επίθεση που προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό και κατοχή θανάσιμου όπλου.

(sputniknews)