Και αν είστε παράξενοι και δεν έχετε φορέσει, σίγουρα τα έχετε δει Αυτό που προσπαθούμε να πούμε είναι πως τα τζιν είναι πολύ συνηθισμένα.
Για καιρό πιστεύαμε πως αυτά τα άχρηστα κουμπιά ήταν ένα κομμάτι της μόδας των τζιν. Ότι τα τζιν έτσι είναι!
Όπως φαίνεται όμως, αυτά τα μικρά κουμπιά έχουν πραγματικό λόγο ύπαρξης. Πράγματι, λέγονται πριτσίνια και είναι εκεί για να τα βοηθήσουν να διατηρούνται περισσότερο.
Αυτό που είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι πως τα κουμπιά αυτά είναι πατέντα της Levi. Ο νεαρός Levi Strauss σκέφτηκε αυτή την ιδέα το 1829 όταν υπήρχαν πολλά παράπονα για το πόσο γρήγορα χαλούσαν τα τζιν.
Ποιος να περίμενε πως αυτά τα μικρά κουμπάκια θα έχουν τόσο μεγάλο παρελθόν;
(tromaktiko, scr)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εκπληκτικό εύρημα σε μουμιοποιημένη γυναίκα 2.500 ετών στη Ρωσία: Είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο σαγόνι, λένε επιστήμονες
- Το Ιράν θα μπορούσε να αναλάβει δράση στο Στενό Μπαμπ αλ Μαντάμπ αν δεχτεί πρόκληση, σύμφωνα με δημοσίευμα
- Ποια χαρακτηριστικά κάνουν ορισμένους πλανήτες “καλύτερους” για να φιλοξενήσουν ζωή εκτός της Γης, σύμφωνα με μελετητές
- Το Ισραήλ αναφέρει ότι έπληξε στο Ιράν κέντρο ερευνών για στρατιωτικά υποβρύχια
- Δανία: Ο βασιλιάς ανέθεσε στη Μέτε Φρεντέρικσεν να ηγηθεί των διαπραγματεύσεων για τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης
- Κατώτατος μισθός: Tο ιστορικό των αυξήσεων και το πλέγμα μέτρων για την ενίσχυση του εισοδήματος
- Κίνδυνος για την «χειρότερη βιομηχανική κρίση» λόγω του πολέμου στην Μέση Ανατολή, σύμφωνα με το ICC
- Συνελήφθη ανήλικος στο Ρέθυμνο με γραμμάρια κοκαΐνης
- Σοϊγκού για τον πόλεμο εναντίον του Ιράν: «Καλούμε τα μέρη να επιστρέψουν αμέσως σε μια διπλωματική διευθέτηση»
- Τουλάχιστον 7 στρατιώτες νεκροί σε νέα επίθεση στο δυτικό Ιράκ – Η Βαγδάτη θα προσφύγει στον ΟΗΕ (Vid)









