• Αρχική
  • Άρθρα
  • Όρμησε σε υπάλληλο αεροδρομίου επειδή της απαγόρευε να επιβιβαστεί ξυπόλητη (ΒΙΝΤΕΟ)

Όρμησε σε υπάλληλο αεροδρομίου επειδή της απαγόρευε να επιβιβαστεί ξυπόλητη (ΒΙΝΤΕΟ)

Θυμωμένη που της απαγορεύτηκε να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο χωρίς παπούτσια, μια γυναίκα προσπάθησε να χτυπήσει έναν υπάλληλο της American Airlines στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι.

Μια γυναίκα επιχείρησε να επιβιβαστεί ξυπόλητη σε αεροπλάνο στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 27 Σεπτεμβρίου. Όταν ο υπάλληλος της American Airlines στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι της το απαγόρευσε, αυτή του επιτέθηκε, όπως αναφέρει η Washington Post.


Το βίντεο δημοσιεύτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου στο Instagram, και δείχνει τη γυναίκα χωρίς παπούτσια να μιλάει σε έξαλλη κατάσταση με τους υπαλλήλους και στη συνέχεια καθώς η διαμάχη «χοντραίνει» ο σύντροφός της προσπαθεί να την κρατήσει πίσω και να την οδηγήσει μακριά.

Τελικά το ζευγάρι συνελήφθη από την αστυνομία η οποία μάλιστα έκανε χρήση βίας ώστε να τους ακινητοποιήσει. Σε συνέντευξή τους αργότερα παραδέχτηκαν ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η αεροπορική εταιρεία τονίζει ότι οι επιβάτες της θα πρέπει να συμμορφώνονται με έναν συγκεκριμένο ενδυματολογικό κώδικα κατά την πτήση που απαγορεύει «γυμνά πόδια ή τα προσβλητικά ρούχα».

(Sputniknews – φωτο:video screenshot)