• Αρχική
  • Άρθρα
  • Νέα ήθη: Γυναίκα θα αποκτήσει παιδί που θα έχει 4 μπαμπάδες!

Νέα ήθη: Γυναίκα θα αποκτήσει παιδί που θα έχει 4 μπαμπάδες!

Η μητέρα δηλώνει ότι θα μεγαλώσουν όλοι μαζί το παιδί

Ούτε έναν, ούτε δύο αλλά τέσσερις συντρόφους έχει μια πολυγαμική γυναίκα στην Φλόριντα των ΗΠΑ, που κυοφορεί μάλιστα το παιδί του ενός. Ωστόσο, όπως λέει, θα μεγαλώσουν όλοι μαζί το μωρό.

Η 20χρονη Τόρι Ογέντα από το Τζάκσονβιλ της Φλόριντα, γνώρισε τον έναν από τους συντρόφους της, τον 18χρονο Μαρκ, όταν ήταν στο λύκειο και άρχισε να βγαίνει με τον 23χρονο Τράβις, δύο μήνες αργότερα. Η ερωτική τους ιστορία ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια και τον περασμένο Ιούλιο ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Τράβις. Παράλληλα ερωτεύτηκε τους εδώ και πολλά χρόνια κοινούς τους φίλους, τον 22χρονο Ίθαν και τον συνομήλικο Κρίστοφερ. Ωστόσο, πριν από 7 περίπου μήνες, η Τόρι και ο Κρις ανακάλυψαν πως θα γίνουν γονείς σε ένα κοριτσάκι.

Παρά το γεγονός πως είναι σε ελεύθερη σχέση, η πολυγαμική Τόρι είναι η μόνη που έχει πολλούς ερωτικούς συντρόφους. Ωστόσο, λέει πως οι σύντροφοί της μπορούν κι αυτοί να βγουν με άλλους ανθρώπους εάν το θελήσουν – και μάλιστα ενθαρρύνει αυτή την ιδέα. Όπως δήλωσε: «Ειλικρινά, θα το ήθελα πολύ να έβρισκε και κάποιος από αυτούς έναν δεύτερο σύντροφο. Το μοίρασμα του χρόνου και η εναρμόνιση των χρονοδιαγραμμάτων πέντε ατόμων αλλά και η διασφάλιση πώς όλοι νιώθουν ίσοι, είναι κάπως δύσκολο. Θα ήθελα να μην είμαι η μόνη γυναίκα στην σχέση. Αυτό θα ήταν σίγουρα ωραίο».

Ο καθένας κοιμάται σε χωριστή κρεβατοκάμαρα, αλλά όλοι μπορούν να πάνε στον κρεβάτι της πολυγαμικής Τόρι

Όλοι τους έχουν το δικό τους υπνοδωμάτιο, αλλά οι σύντροφοι της πολυγαμικής Τόρι μπορούν να πάνε στο κρεβάτι της όποτε θέλουν, φροντίζοντας, ωστόσο, να περνούν ισάριθμο χρόνο μαζί της. Όσον αφορά στο ζήτημα της ζήλιας, ο Ίθαν είπε:

«Υπάρχουν κάποιοι υγιείς τρόποι για να το αντιμετωπίσουμε. Κυρίως πρέπει να μιλάμε ο ένας στον άλλον» με τον Τράβις να προσθέτει: «Υπάρχουν πάντα μερικές μικρές στιγμές ζήλιας, αλλά πρέπει να διατηρούμε την ψυχραιμία μας. Θα σας πω ότι βοηθάει αν γνωρίζεις το άλλο άτομο».

Όσο για την δική του εμπειρία μέσα σε αυτή την σχέση, είπε: «Το να βλέπω την Τόρι με τον Ίθαν ήταν πολύ πιο εύκολο για μένα, επειδή ήμασταν φίλοι μαζί του. Η σχέση της με τον Κρις ήταν λίγο πιο δυνατή στην αρχή, υπήρχε περισσότερη ζήλια από πλευράς μου και μπορώ να το παραδεχθώ αυτό δημόσια. Το ίδιο συνέβη και με τον Μαρκ, επειδή ποτέ δεν είχα αλληλεπιδράσει μαζί τους».

Πώς νιώθει ο πατέρας του παιδιού

Πριν από 7 μήνες, η πολυγαμική Τόρι διαπίστωσε πως ήταν έγκυος σε ένα κοριτσάκι, το οποίο και θα καλωσορίσουν στην μη συμβατική οικογένειά τους τον Φεβρουάριο.

«Ο Κρις είναι ο βιολογικός πατέρας. Απλά το γνωρίζουμε λόγω του χρονικού πλαισίου και από την κατά προσέγγιση ημερομηνία σύλληψης» εξήγησε η Τόρι.

«Βάση της προσεγγιστικής ημερομηνίας σύλληψης, βρισκόμασταν οι δυο μας μόνο σε διακοπές. Αλλά από όσο μπορώ να υποθέσω και μεγαλώνοντας όλοι μαζί το μωρό, θα είναι όλοι οι πατεράδες του. Είμαστε όλοι πολύ, πολύ ενθουσιασμένοι που θα μεγαλώσουμε όλοι μαζί ένα μωρό».

Ερωτηθείς για το πώς αισθάνεται που θα μοιράζεται τις ευθύνες ενός πατέρα, ο Κρις απάντησε:

«Είναι σίγουρα λίγο ενδιαφέρον. Μεγάλωσα, ξέρετε, με την ιδέα του ενός πατέρα και της μίας μητέρας. Αλλά υπάρχει μεγάλη υποστήριξη μεταξύ όλων μας και είναι κάτι που θα μπορέσουμε να κάνουμε ομαδικά. Πάντα κάναμε πλάκα με την ιδέα πως θα έρθει η ώρα που θα πούμε ‘πήγαινε ρώτα τον πατέρα σου’».

(piraeuspress – φωτο:pexels)