• Αρχική
  • Άρθρα
  • Μπορείτε να μαντέψετε τι κατοικίδια έχει στο σπίτι της αυτή η Βρετανίδα; Μάλλον όχι (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορείτε να μαντέψετε τι κατοικίδια έχει στο σπίτι της αυτή η Βρετανίδα; Μάλλον όχι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η 82χρονη Δάφνη Νέβιλ, το 1980 έσωσε μία ενυδρίδα, την Μπι όπως την ονόμασε και από τότε ζει με τα ζώα αυτά.

Η γυναίκα από το Στράουντ, στο Γκλόστερσαϊρ, έχει φτιάξει μία ειδική περίφραξη στον κήπο της για τους χνουδωτούς φίλους της, αλλά υπάρχουν και φορές που τους κοιμίζει στο κρεβάτι της.

Η αδυναμία της είναι ο Ρούντι, η δέκατη βίδρα που ήρθε στο σπίτι της, ο οποίος λατρεύει να κάθεται στον ώμο της και να παρακολουθεί καθώς φτιάχνει πρωινό ή πλένει τα πιάτα.

Η Δάφνη υιοθέτηαε την πρώτη της βίδρα το 1980, όταν έσωσε την Μπι την περίοδο που συμμετείχε σε διαμαρτυρίες εναντίον της ρύπανσης των ποταμών στη Βρετανία.

Η Μπι αρχικά χρησιμοποιούνταν ως ένα μέσο για να δείξουν τον αντίκτυπο της ρύπανσης στις ενυδρίδες σε δημόσιες εκδηλώσεις.

Όμως η Δάφνη και ο σύζυγός της αποφάσισαν να τη «σώσουν» και έτσι την υιοθέτησαν και από τότε φροντίζουν άλλες εννέα βίδρες.

Η Δάφνη έχει δημιουργήσει έναν περιφραγμένο χώρο στην αυλή της, εγκεκριμένο από την υπηρεσία Περιβάλλοντος και ταΐζει τα ζώα με πέστροφες που διατηρεί σε πέντε μεγάλους καταψύκτες.

Οι βίδρες ανήκουν στην κατηγορία των επικίνδυνων ζώων, υπό τον νόμο των Επικίνδυνων Άγριων Ζώων του 1976, πράγμα που σημαίνει ότι η Δάφνη θα πρέπει να ακολουθεί αυστηρές οδηγίες στη φροντίδα τους.

πηγη: SPUTNIK, ΦΩΤΟ pexels