• Αρχική
  • Άρθρα
  • Μάνα και κόρη έχουν ξοδέψει 85.000 ευρώ σε πλαστικές – Δεν φαντάζεστε με τι τρόπο

Μάνα και κόρη έχουν ξοδέψει 85.000 ευρώ σε πλαστικές – Δεν φαντάζεστε με τι τρόπο

Μία 38χρονη γυναίκα και η 20χρονη κόρη της έχουν ξοδέψει πάνω από $86,000 σε πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου να μοιάσουν στο αγαπημένο τους μοντέλο, την Κέιτι Πράις.

Η Τζορτζίνα Κλάρκ και η κόρη της, Κάιλα Μόρις έχουν κάνει αύξηση στήθους, botox, έχουν βάλει προεκτάσεις μαλλιών, ενέσεις στα χείλια και εμφυτεύματα στα μάγουλα. Δείτε που βρίσκουν τα χρήματα!

Δείτε επίσης: Μεταμόρφωση: 8+1 διάσημες Ελληνίδες που έχουν κάνει πλαστική στη μύτη!

Εκτός από αυτά, ξοδεύουν περίπου $8,000 τον χρόνο για να κάνουν σολάριουμ.

“Όταν η Κάιλα Μόριςμου είπε πως ήθελε να κάνει πλαστικές επεμβάσεις, χάρηκα γιατί ήθελα να είναι τέτοιος άνθρωπος. ” είπε η Κλάρκ.

Η Κάιλα Μόρις ξεκίνησε να δουλεύει σαν στριπτιζέζ όταν ήταν 17 για να βρει τα χρήματα που χρειαζόντουσαν για τις επεμβάσεις και είχε κάνει συμφωνία με έναν μεγαλύτερο άντρα ο οποίος την πλήρωνε περίπου $1,300 την εβδομάδα για να είναι μαζί του.

“Είμαι πολύ τυχερή που έχω μια κόρη σαν την Κάιλα που πληρώνει για τις επεμβάσεις μου,” πρόσθεσε η Κλάρκ. “Δεν με πειράζει που την πληρώνει αυτός ο τύπος για να είναι μαζί του ή που κάνει στριπτίζ για να βρίσκει χρήματα γιατί έτσι ζούμε το όνειρό μας.”

Μάνα και κόρη έχουν ξοδέψει πάνω από 85.000 ευρώ σε πλαστικές
“Η μαμά μου είναι η καλύτερή μου φίλη,” είπε η Μόρις. “Μου αρέσει να της πληρώνω τις επεμβάσεις της και το όνειρό μας είναι να μοιάσουμε στην Κέιτι Πραις.”

Η Κλάρκ είπε πως η Μόρις ήταν μόλις 11 όταν άρχισε να λέει πως ήθελε να κάνει αυξητική στήθους. “Της έδινα συχνά χρήματα για να φτιάχνει τα νύχια της και να βάζει ψεύτικες βλεφαρίδες. Για τα 14α γενέθλιά της της έκανα δώρο εξτένσιον για τα μαλλιά. Ενθουσιάστηκε πάρα πολύ.”

Μάνα και κόρη έχουν ξοδέψει πάνω από 85.000 ευρώ σε πλαστικές

Οι δυο τους σκέφτονται σύντομα να κάνουν και εμφυτεύματα στον πισινό και ρινοπλαστική.

“Παλιότερα έπρεπε να φροντίζω 4 παιδιά και δεν είχα χρόνο να προσέξω την εμφάνισή μου ή να βαφτώ. Ήμουν πολύ ντροπαλή και δεν ένιωθα ξεχωριστή.”

Σύμφωνα με αναφορές, η Κάιλα ψάχνει για καινούργιο τύπο που θα της πληρώνει τα έξοδα, αφού τον προηγούμενο τον έπιασε η γυναίκα του.

Από athensmagazine, ΦΩΤΟ Pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •