Η χώρα όπου τα μωρά κοιμούνται έξω μόνα τους- Viral το ΒΙΝΤΕΟ με τα καρότσια στους δρόμους

Μια όχι απλώς ασυνήθιστη αλλά ακόμη και εξωφρενική για τους περισσότερους πρακτική είναι καθημερινό φαινόμενο όπως φαίνεται για την Δανία όπου γονείς συνηθίζουν να αφήνουν μόνα τους βρέφη σε καρότσια στο δρόμο.

«Δανία: η χώρα που τα μωρά κοιμούνται έξω μόνα τους»,τιτλοφορείται το βίντεο μιας μαμάς τεσσάρων παιδιών σε ένα viral TikTok που δείχνει καρότσια να πλαισιώνουν έναν δρόμο, τοποθετημένα σε ειδικές για καρότσι θέσεις με την ένδειξη «P».

«Η πρακτική να κοιμάται το μωρό σας έξω στο καρότσι του δεν είναι μόνο ο πολιτιστικός κανόνας στη Δανία, αλλά συνιστάται ακόμη και από τις μαίες και τις νοσοκόμες μας», είπε.


Πρόσθεσε ότι ο καθαρός αέρας κρατά τα μωρά υγιή και τα βοηθάει να κοιμηθούν καλύτερα.

Η Αμερικανίδα μαμά – της οποίας η οικογένεια έχει μετακομίσει στην Κοπεγχάγη – εξήγησε ότι τα μωρά είναι ντυμένα με ελαφρύ μάλλινο ρούχο και έχουν ένα πουπουλένιο πάπλωμα για να ρυθμίζεται σωστά η θερμοκρασία του σώματός τους και να παραμένουν ζεστά χωρίς να ζεσταίνονται όμως υπερβολικά.

«Είναι σύνηθες να αφήνεις το μωρό σου να κοιμάται έξω ενώ εσύ πηγαίνεις για ψώνια ή κάθεσαι σε ένα καφέ», εξήγησε.

«Τα μωρά εδώ δεν απαγάγονται επειδή κανείς δεν θέλει την ευθύνη του παιδιού κάποιου άλλου, ειδικά όταν το σύστημα υγείας μας κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει όποιον θέλει ένα μωρό να αποκτήσει ένα», πρόσθεσε.

@annieineventyrland

♬ path of the wind ~ my neighbor totoro lofi – Closed on Sunday

Η Samples, όπω και είναι το όνομα της, λέει ότι σε κάθε περίπτωση δεν παραμελεί το μωρό τοποθετώντας μια συσκευή παρακολούθησης στο καρότσι.

Της αρέσει να αφήνει το μικρό της να κοιμάται έξω.

Περισσότεροι από 73.000 άνθρωποι σχολίασαν την ανάρτηση – η οποία έχει πάνω από 15,8 εκατομμύρια προβολές – αρκετοί με έκπληξη για την ευκολία με την οποία αφήνει το μωρό της.

«Το κάνω αυτό στο σπίτι, στην πίσω αυλή ή στο μπαλκόνι, αλλά σε καμία περίπτωση δημόσια», έγραψε ένα άτομο.

(Skai – scr)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί