• Αρχική
  • Άρθρα
  • Γάτα με έφεση στο…κλέψιμο ξαφρίζει τα παπούτσια της γειτονιάς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γάτα με έφεση στο…κλέψιμο ξαφρίζει τα παπούτσια της γειτονιάς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλοι έχουν τα πάθη τους!

Αυτός ο γλυκύτατος γατούλης ονομάζεται Τζόρνταν, ζυγίζει λιγότερο από 3 κιλά παρά το γεγονός ότι είναι 6 ετών και είναι κλεπτομανής

Το αφεντικό του από την Αλτούνα της Πενσυλβάνια πήρε χαμπάρι τον κλεφτράκο τον περασμένο Γενάρη, όταν παπούτσια που δεν ανήκαν στην οικογένεια έκαναν ξαφνικά την εμφάνισή τους στο σπίτι.

Γάτα και σκυλάκι είναι τα καλύτερα φιλαράκια
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : TWITTER/BUITENGEBIEDEN
Αχόρταγα γατο-σκυλο-φιλάκια: Κουταβάκι και γατούλα δεν χορταίνουν αγκαλιές -Βίντεο
Εγκατέστησε τσιπάκι GPS στο γατί κι έβαλε κάμερες ασφαλείας στον κήπο, για να παρακολουθεί τα νυχτοπερπατήματα του πονηρού γατούλη.

Οι υποψίες του BJ Ross επιβεβαιώθηκαν. Η κάμερα έπιασε πολλάκις τον γάτο επ’ αυτοφόρω να επιστρέφει σπίτι με τη λεία από τις παράνομες ενέργειές του.

Συχνά κουβαλούσε μέχρι και τρία παπούτσια κάθε φορά. Εντωμεταξύ το GPS αποκάλυψε ότι ο άτακτος Τζόρνταν διένυε μέχρι και 10 χλμ κάθε νύχτα για να αρπάξει τους θησαυρούς του.

Το αφεντικό του γάτου λέει ότι η παράνομη συλλογή από κλεμμένα παπούτσια έχει ξεπεράσει τα 50 ζευγάρια.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι όταν ο Τζόρνταν φέρνει σπίτι το ένα παπούτσι, συχνά επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος για να κλέψει και το άλλο.

Για να μπορέσει να βρει τους ιδιοκτήτες των παπουτσιών, ο Ρος έφτιαξε ένα γκρουπ στο Facebook με ήδη περισσότερους από 14.700 φίλους του κλεφτάκου.

(sputniknews – φωτο:screenshot)