• Αρχική
  • Άρθρα
  • Φορτιστής κινητού σκάει και οι σπίθες καίνε το μάτι φοιτήτριας – ΒΙΝΤΕΟ

Φορτιστής κινητού σκάει και οι σπίθες καίνε το μάτι φοιτήτριας – ΒΙΝΤΕΟ

Η 19χρονη Έσθερ Μοντέντε, από το Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας έβαλε το κινητό της στην πρίζα το απόγευμα της 27ης Απρίλη, όταν πρόσεξε ότι το καλώδιο του φορτιστή έμοιαζε λίγο χαλασμένο.


Λίγο αργότερα, τόσο ο φορτιστή όσο και το κινητό τηλέφωνο της Έσθερ άρχισαν να θερμαίνονται και η νεαρή φοιτήτρια πρόσεξε να βγαίνουν καπνοί.

Σε λίγο, το καλώδιο άρχισε να σκάει και μια από τις σπίθες χτύπησε την 19χρονη κατευθείαν στο μάτι, αφήνοντας την να μην βλέπει από τον αριστερό οφθαλμό, σύμφωνα με τη βρετανική Mirror.


Το ίδιο βράδυ, η Έσθερ πέρασε τέσσερις ώρες στο τοπικό νοσοκομείο, με τους γιατρούς να περιποιούνται το τραύμα στο μάτι της, αφήνοντας το νεαρό κορίτσι με ένα επίδεσμο που έπρεπε να κρατήσει για τρεις μέρες.

Μόλις οι γιατροί αφαίρεσαν τον επίδεσμο, η όραση της φοιτήτριας δεν είχε ακόμη επανέλθει, αλλά σιγά-σιγά η κοπέλα αναρρώνει.”Δάνεισα τον φορτιστή μου σε φίλους για το σαββατοκύριακο και όταν τον ξαναπήρα είδα ότι ήταν ελαφρώς χαλασμένος” λέει η 19χρονη.”Δεν πίστευα ότι θα χαλάσει ακόμη περισσότερο, αλλά όταν άρχισα να βιντεοσκοπώ ξεκίνησε να πετάει σπίθες” εξηγεί.”Μια σπίθα μπήκε στο μάτι μου και δεν μπορούσα να δω πολύ καλά.

Δεν κατάλαβα ότι ήμουν πολύ κοντά ή ότι κάποια από τις σπίθες θα μπορούσε να με τραυματίσει” λέει η Έσθερ.”Χρειάστηκε να μου κλείσουν το μάτι με επίδεσμο για 3 μέρες.

Όταν τελικά τον έβγαλα, πάλι δεν μπορούσα να δω καθαρά. Όμως η όρασή μου καθαρίζει και σιγά-σιγά θα θεραπευτεί” αισιοδοξεί η νεαρή φοιτήτρια νομικής.

“Επηρεάστηκε η επιφάνεια του ματιού μου. Τη στιγμή που η σπίθα μπήκε στο μάτι μου, το έκλεισα και αμέσως ένιωσα να πρήζεται. Καιγόμουν πολύ. Το πρήξιμο και το θόλωμα στο μάτι μου με ανησύχησαν πολύ” εξηγεί η νεαρή κοπέλα.

“Η όρασή μου ακόμη βελτιώνεται και σήμερα είναι πολύ καλύτερη, αλλά θα πάρει καιρό ακόμα όπως μου είπα οι γιατροί” λέει η Έσθερ για τις συνέπειες του ατυχήματος της με τον χαλασμένο φορτιστή κινητού.

Δείτε το βίντεο:

(sputniknews)