• Αρχική
  • Άρθρα
  • Εστιατόριο σερβίρει χοτ ντογκ – «μαμούθ» 3 κιλών και προκαλεί όποιον μπορεί να το φάει σε 30 λεπτά

Εστιατόριο σερβίρει χοτ ντογκ – «μαμούθ» 3 κιλών και προκαλεί όποιον μπορεί να το φάει σε 30 λεπτά

Είναι πολλές οι θερμίδες! Πάρα πολλές!

Κάποιοι πιστεύουν πως μπορούν να φάνε το χοτ ντογκ των 3 κιλών σε 20 λεπτά, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Οι προκλήσεις στο φαγητό προσελκύουν τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Αυτό συμβαίνει επειδή αρκετοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι το στομάχι τους είναι τόσο μεγάλο όσο η όρεξή τους, αλλά ακόμα περισσότεροι είναι αυτοί που απολαμβάνουν να βλέπουν ανθρώπους να διαγωνίζονται στο ποιος μπορεί να φάει περισσότερο.

Μάλλον, σε αυτό στηρίχτηκε και ένα εστιατόριο στην Αυστραλία και αποφάσισε να φτιάξει ένα χοτ ντογκ-«μαμούθ» και συγκεκριμένα 3 κιλών και προκαλεί όποιον μπορεί να το φάει όλο σε 30 λεπτά.

Το Ninth Street στο Brisbane αναφέρει πως όποιος θέλει να συμμετάσχει στον διαγωνισμό, θα πρέπει να καταβάλει 50 δολάρια αλλά ο νικητής θα πάρει τα χρήματά του πίσω συν άλλα 50 για γεύματα στο εστιατόριο.

Επίσης θα πάρει ως αναμνηστικό ένα μπλουζάκι ενώ η φωτογραφία του νικητή θα είναι μόνιμα στον τοίχο του μαγαζιού.

Ωστόσο, όποιος θέλει να λάβει μέρος θα πρέπει να ενημερώσει το εστιατόριο 24 ώρες πριν, ώστε να ετοιμάσουν το τεράστιο χοτ ντογκ.

Αφού η ομάδα της Ninth Street δημοσίευσε την πρόκλησή της στη σελίδα τους στο Facebook, πλημμύρισε με σχόλια από ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να το αναλάβουν.

(Gazzetta – φωτο:screenshot)