• Αρχική
  • Άρθρα
  • Έρωτας στα χρόνια του κορωνοϊού! Διέσχισε τον Ατλαντικό και μεταμφιέστηκε σε υπάλληλο αεροδρομίου για να δει τη σύντροφό του

Έρωτας στα χρόνια του κορωνοϊού! Διέσχισε τον Ατλαντικό και μεταμφιέστηκε σε υπάλληλο αεροδρομίου για να δει τη σύντροφό του

Η πανδημία του κορονοϊού δεν έβαλε στοπ σε έναν 20χρονο Αμερικανό, ο οποίος ταξίδεψε μέχρι τη Φραγκφούρτη και προκειμένου να δει τη σύντροφό του μεταμφιέστηκε σε υπάλληλο αεροδρομίου.

Ένας 20χρονος Αμερικανός δεν το έβαλε κάτω και έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του προκειμένου να δει τη σύντροφό του με το που έφτασε στη Γερμανία, παρακάμπτοντας κάθε μέτρο περιορισμού εξαιτίας της πανδημίας και μεταμφιέστηκε σε υπάλληλο αεροδρομίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική δήλωση της Αστυνομίας του αεροδρομίου, ο νέος άνδρας έφτασε στη Φραγκφούρτη στις 10 Μαΐου. Ο Αμερικάνος φορούσε ένα φωσφοριζέ γιλέκο και κρατούσε δύο μεγάλες μαύρες σακούλες.


Στη συνέχεια, προσπάθησε να πείσει το προσωπικό του αεροδρομίου ότι έπρεπε να αδειάσει τους κάδους απορριμμάτων στο σημείο check in των επιβατών.

Ωστόσο, τα τουριστικά ταξίδια έχουν απαγορευτεί στη Γερμανία και επιτρέπονται μόνο για ειδικούς σκοπούς, όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

Το «ασυνήθιστο σχέδιο» του Αμερικανού όμως δεν ευοδώθηκε, καθώς ένας υπάλληλος ασφαλείας του αεροδρομίου παρατήρησε πως ο 20χρονος δεν έφερε το σχετικό σήμα και δεν μιλούσε καν γερμανικά.

Όταν ρωτήθηκε, παραδέχθηκε ότι είχε επινοήσει το σχέδιό του για να δει τη σύντροφό του. Την επομένη, ο Αμερικανός επέστρεψε στην Ουάσινγκτον και δεν διευκρινίστηκε εάν μπόρεσε να δει την κοπέλα του έστω και μέσω του παραθύρου στην περιοχή των μετεπιβιβάσεων του αεροδρομίου.

(sputniknews – φωτο:pexels)