Ένα…«Zombie Alert» αναστάτωσε τους πολίτες της Φλόριντα!

Τι ακριβώς συνέβη;

Υπάρχουν Ζόμπι; Αν ναι, πώς εξηγούνται επιστημονικά; Αν όχι, πώς θα μπορέσει κάποιος να πείσει επί τούτου τους κατοίκους του Παλμ Μπιτς στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, οι οποίοι έλαβαν μήνυμα από επίσημα υπηρεσία της Πολιτειάς, το οποίο τους προειδοποιούσε για πιθανή διακοπή ρεύματος και… συναγερμό για… Ζόμπι;

Οι κάτοικοι του Παλμ Μπιτς στη Φλόριντα έλαβαν μύνημα στο κινητό τους για πιθανή διακοπή ρεύματος. Στο ίδιο κείμενο υπήρχε… Zombie alert για το Lake Worth και το Terminus. Το μήνυμα εστάλει από την αρμόδια υπηρεσία του Lake Worth και προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, καθώς δεν είναι λίγοι οι Αμερικανοί που πιστεύουν ακράδαντα στην ύπαρξη ζόμπι, άλλοι ως θιασώτες των θεωριών συνομωσίας και άλλοι σαφώς επηρεασμένοι από την άκρως πετυχημένη σειρά Walking Dead.

Λίγη ώρα αργότερα και ενώ ο κόσμος άρχισε να ενοχλεί με αγωνία τις αρχές, εστάλη νέο μήνυμα, με το οποίο ενημέρωναν τους πολίτες ότι ήταν… λάθος συναγερμός… ζόμπι!

Ένας από τους υπεύθυνους της αρμόδιας υπηρεσίας, ανάρτησε στο Facebook ένα απολογητικό κείμενο, γνωστοποιώντας ότι ξεκίνησε έρευνα για το πώς συνέβη αυτό το ατυχές περιστατικό και από ποιον εστάλη το μήνυμα και για ποιο λόγο. «Δεν έχουμε καμία δραστηριότητα ζόμπι στην περιοχή», ανέφερε χαρακτηριστικά. Αρκετοί πολίτες ωστόσο, δεν πίστεψαν την… απολογία του υπευθύνου, υποστηρίζοντας πως οι ίδιοι έχουν λάβει τα μέτρα τους προκειμένου να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, αν βρεθούν μόνοι απέναντι σε ένα… ζόμπι!

Για την ιστορία, η διακοπή ρεύματος έγινε και επηρεάσε 7.880 πελάτες, ενώ η διάρκειά της ήταν σχεδόν 30 λεπτά. Μάλλον κάποιος έκανε μία μεγάλη γκάφα…

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu