• Αρχική
  • Άρθρα
  • Δυσλειτουργίες του MATRIX στο οποίο ζούμε; Δείτε τι «ΕΠΙΑΣΕ» κάμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δυσλειτουργίες του MATRIX στο οποίο ζούμε; Δείτε τι «ΕΠΙΑΣΕ» κάμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα και τα συμπεράσματα δικά σας!

Μικρή εισαγωγή: Πολλοί αρχαίοι Έλλήνες φιλόσοφοι, όπως ο Σωκράτης, ο Ερμής ο Τρισμέγιστος, ο Δημόκριτος, ο Αναξαγόρας και άλλοι, μας είπαν πως ουσιαστικά ζούμε σε έναν κόσμο ψεύτικο, εικονικό, σε ένα MATRIX ουσιαστικά αν μιλήσουμε με σύγχρονους όρους. Γιαυτό μας προτρέπουν να μην ακολουθάμε τον λεγόμενο υλιστικό τρόπο ζωής που μας δένει με τον κόσμο αυτό και δεν μας αφήνει να απελευθερωθούμε.

Τα λόγια τους επιβεβαίωσε και ο Θεός μας, ο Ιησούς Χριστός, που είπε πως ο κόσμος αυτός είναι ψεύτικος, καλώντας μας ταυτόχρονα να επιστρέψουμε στον πραγματικό, την λεγόμενη βασιλεία των Ουρανών, όπου κάποτε ζούσαμε και επειδή αποδειχθήκαμε επικίνδυνοι να βρισκόμαστε εκεί, ήρθαμε σε ένα ελεγχόμενο εικονικό περιβάλλον δοκιμασίας.

Τίθεται το θέμα λοιπόν, του αν ο κόσμος αυτός είναι πράγματι ψεύτικος.

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, πολλοί άνθρωποι παγκόσμια μπόρεσαν να έρθουν σε επαφή και να μοιραστούν διάφορες εμπειρίες, κατά τις οποίες βίωσαν ορισμένα περιστατικά, τα οποία τους οδήγησαν να πιστεύουν πως ίσως ο κόσμος αυτός να είναι ένα ατελές MATRIX. Τέτοια περιστατικά έχουν δημοσιευτεί γραπτώς κατά εκατοντάδες, ενώ άλλα πιάστηκαν ακόμη και σε κάμερες.

Στο παρακάτω βίντεο θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε ορισμένα εξ αυτών και να τα αξιολογήσετε, βγάζοντας τα συμπεράσματά σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μείνετε κυρίως στα περιστατικά νούμερο 4, 3 και 2, καθώς τα υπόλοιπα (και κυρίως το πρώτο) μπορεί πολύ εύκολα να είναι κατασκευασμένα ή να προέρχονται από κάποια αντανάκλαση, αν και δεν αποκλείεται και εκείνα να αποτελούν κάποιου είδους…δυσλειτουργίες.

Νούμερο 4: Το βίντεο προέρχεται από μια κάμερα ασφαλείας και δημοσιεύτηκε από έναν υπάλληλο ξενοδοχείου του Τέξας. Αυτό που βλέπουμε είναι πως ενώ όλες οι κάμερες καταγράφουν, ένας άνδρας φαίνεται να έχει παγώσει ακριβώς μπροστά από την είσοδο του ξενοδοχείου, όπως ακριβώς παγώνει ένας χαρακτήρας σε ηλεκτρονικό παιχνίδι. Ξεπαγώνει μόνο όταν πλησιάζει κάποιος προς την έξοδο και ταυτόχρονα μια γυναίκα προς την είσοδο του ξενοδοχείου. Ο υπάλληλος φαίνεται να τράβηξε το βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο. Τι πιστεύετε;

Νούμερο 3: Ένα πουλί φαίνεται να έχει παγώσει στον αέρα. Μετά από λίγο ξεπαγώνει και πετά κανονικά. Τι συμβαίνει;

Νούμερο 2: Μερικοί νεαροί εξερευνούν ένα μέρος που όπως λένε πιστεύεται πως είναι «στοιχειωμένο». Όπως θα δείτε σε μια από τις εισόδους, υπάρχει μια ταμπέλα που ξεκάθαρα γράφει «Enter at your own risk» (= «Μπες με δική σου ευθύνη»). Κάποια στιγμή το κείμενο εξαφανίζεται δίχως η κάμερα να μετακινηθεί. Τι έγινε;

Τέτοιου είδους βίντεο, υπάρχουν δεκάδες στο ίντερνετ. Σίγουρα κάποια από αυτά είναι ψεύτικα. Άλλα όμως… ίσως δεν είναι και ίσως αποτελούν μια ακόμη ένδειξη της αλήθειας που μας αποκάλυψε ο Χριστός.

Τι λέτε; Τα όσα παρακολουθήσατε, αποτελούν δεισλειτουργίες του ψεύτικου κόσμου ή κάτι άλλο;

Τα συμπεράσματα δικά σας.

(Φώτο: Pexels)