• Αρχική
  • Άρθρα
  • Διακοπές-«εφιάλτης»: Κοπέλα με μπικίνι κατέληξε στα σαγόνια θαλάσσιου λέοντα (ΒΙΝΤΕΟ)

Διακοπές-«εφιάλτης»: Κοπέλα με μπικίνι κατέληξε στα σαγόνια θαλάσσιου λέοντα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια γυναίκα χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι, όταν θαλάσσιοι ελέφαντες της επιτέθηκαν ενώ κολυμπούσε στο Τζέραλντον, στη δυτική Αυστραλία.

Η στην αρχή χαρούμενη συνάντηση με τα θαλάσσια θηλαστικά κατάληξε με πόνο και 20 ράμματα στο πίσω μέρος του δεξιού της μηρού κι ένα ιατρικό λογαριασμό μεγαλύτερο από 2 χιλ. δολάρια.

Οι γιατροί ακόμη έγραψαν στην Ελένα Πρεσίλια μια σειρά αντιβιοτικών, καθώς φοβήθηκαν ότι το δάγκωμα θα μπορούσε να προκαλέσει μόλυνση.

«Ήμουν σε πανικό, ανίκανη να αναπνεύσω καλά και τρομοκρατημένη, καθώς υπήρχαν ακόμη 4-5 θαλάσσιοι λέοντες γύρω μας», ανέφερε η 25χρονη, περιγράφοντας την επίθεση.

Φίλος της Ελένα, Μάουρο, που κολυμπούσε μαζί της, τη βοήθησε να βγει από το νερό και την πήγε στο νοσοκομείο.

Παρά τον άσχημο περιστατικό, η Ελένα ισχυρίζεται ότι το κολύμπι με θαλάσσιους λέοντες ήταν φοβερή εμπειρία, παρά το γεγονός ότι η ίδια δεν θα το επαναλάμβανε ή δεν θα το πρότεινε σε κανέναν άλλο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι θαλάσσιοι λέοντες συνήθως δεν αποτελούν ρίσκο για τους ανθρώπους, παρ’ όλ’ αυτά, οι βιολόγοι αναφέρουν ότι η κοντινή προσέγγιση σε αυτά τα ζώα θα μπορούσε να μην είναι ασφαλής.

(Sputniknews – φωτο:pexels)