• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ταξίδι στον χρόνο: Το μυστικό που κρύβει η Γκρέτα (ΦΩΤΟ-ΣΟΚ)

Ταξίδι στον χρόνο: Το μυστικό που κρύβει η Γκρέτα (ΦΩΤΟ-ΣΟΚ)

Σίγουρα θα έχετε ακούσει πολλά για την νεαρή ακτιβίστρια του κλίματος Γκρέτα.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ

Εντυπωσιάζει επιστήμονες, πολιτικούς, μικρούς και μεγάλους πολίτες. Είναι η επιτομή του κλιματικού ακτιβισμού. Προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μας δείξει ότι ο πλανήτης κινδυνεύει από τους ανθρώπους και από το πλαστικό.

Για πολλούς οι κινήσεις της είναι αμφιλεγόμενες. Επηρεάζει μεγάλες μάζες και το πρόσωπό της φιγουράρει στις τηλεοράσεις, στα περιοδικά και φυσικά σε όλα τα μεγάλα εμπορικά κέντρα της Γης

Η μικρή Σουηδέζα η οποία έχει εξελιχθεί σε σύμβολο κατά της κλιματικής αλλαγής όπως λένε οι επιστήμονες, κρύβει ένα μυστικό που κανένας δεν ήξερε μέχρι τώρα.

Ταξίδεψε από το παρελθόν στο παρόν, για να μας σώσει από την οικολογική καταστροφή. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ισχύει. Με μια χιουμοριστική διάθεση σας παρουσιάζουμε την φωτογραφία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες:

Δεν έχει εξακριβωθεί αν πρόκειται για μοντάζ ή αν απλά έτυχε η Γκρέτα να μοιάζει με κάποιο παλιότερο κορίτσι. Το διαδίκτυο πάντως, έχει τρελαθεί. Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν. Οι περισσότεροι γελάνε, αλλά υπάρχουν και εκείνοι που πιστεύουν ότι η Γκρέτα ταξίδεψε από το παρελθόν στο παρόν, για να μας σώσει από τους ίδιους μας τους εαυτούς.

Πηγή εικόνας: pexels