• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΑΘΑΝΑΤΟ ελληνικό δημόσιο! Ποιοι ζητούν να ΜΗΝ καταργηθεί το φαξ στις δημόσιες υπηρεσίες!

ΑΘΑΝΑΤΟ ελληνικό δημόσιο! Ποιοι ζητούν να ΜΗΝ καταργηθεί το φαξ στις δημόσιες υπηρεσίες!

Κάποιοι λένε «όχι» στα αυτονόητα!

Το Ινστιτούτο Καταναλωτών Κρήτης εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση, με την οποία ζητάει να μην καταργηθεί το φαξ στο Δημόσιο!

Αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσα -για να μην τη χαρακτηρίσουμε μνημειώδη- η ανακοίνωση από το Ινστιτούτο Καταναλωτών Κρήτης, που ζητάει να μην καταργηθεί το φαξ στις δημόσιες υπηρεσίες.

Χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα ότι το φαξ είναι η μόνη μέθοδος που αποκλείει την παραποίηση του όποιου εγγράφου αποστέλλεται, υποστηρίζει ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι και λειτουργοί στις υπηρεσίες, αλλά και στα δικαστήρια, θα μετατραπούν όλοι σε ζόμπι στο γυαλί της οθόνης τους…

Ιδού η… ενδιαφέρουσα ανακοίνωση: 

«Σε όλο τον Δυτικό κόσμο και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε όλες τις υπηρεσίες και δομές της αμφίδρομης επικοινωνίας με τους πολίτες, αλλά και μεταξύ των υπηρεσιών, υπάρχει και παρατίθεται ο αριθμός διαβίβασης εγγράφων μέσω Fax. Ασφαλώς βέβαια η ελληνική κυβέρνηση έχει την ικανότητα να αφαιρέσει και να προσθέσει στην 4ετία της, αυτοτελώς και χωρίς απολογία ότι αυτή θα αποφασίσει, σωστό ή λάθος και τώρα, την αφαίρεση του Fax μεταξύ των υπηρεσιών της και για τους πολίτες.

Το πρόβλημα μας είναι τα επικαλυπτόμενα λάθη της μίας από την άλλη κυβέρνηση και η εκάστοτε αντιπολίτευση να είναι χωρίς άποψη με μισθοδοτούμενο εισιτήριο στο απελπιστικά άδειο θέατρο της αίθουσας του κοινοβουλίου μας, όπως όλοι ξέρουμε!

Ο αποκλεισμός διάθεσης και χρήσης Fax στις Δημόσιες Υπηρεσίες θα αποτελέσει εφαρμογή κόντρα στα ισχύοντα σε όλο τον Δυτικό κόσμο, εκπυρήνωση του μισού πυρήνα της υποχρέωσης της Δημόσιας Διοίκησης, με το επιχείρημα ”μόνο ηλεκτρονικά”.

Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑ, ΜΟΝΟ μέσω FAX
(ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ – ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ – ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ !!!)

Η αφαίρεση της χρήσιμης και ασφαλούς δυνατότητας, όπως έχει κριθεί και διατηρείται ως απαραίτητο παγκοσμίως και στην Κίνα και στις Ασιατικές χώρες και στο διαδικτυακό εμπόριο ακόμα, ύπαρξης του Fax, που το περιλαμβάνουν όλοι που διαθέτουν υπηρεσίες και προϊόντα, όπως και όλοι οι οργανισμοί της Ε.Ε., είναι πρόταση αναπηρίας των υποχρεώσεων Κράτους Πολίτη, μοναδική παγκοσμίως πρόταση και βούληση εφαρμογής, ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Μπορεί να είναι Νέο στο υπεσχημένο ΝΕΟ, αλλά δεν είναι και ορθό, ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΩΠΟ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ!!! Ας ρωτηθούν και οι Ευρωβουλευτές διατέλεσαν στην Ευρωβουλή και τα γνωρίζουν.

Το over quota θα συμβαίνει όπως και η διακοπή σύνδεσης ίντερνετ. Αλλά και για καμία περίπτωση και χωρίς ποτέ έντυπο στα χέρια τους οι Δημόσιοι Υπάλληλοι και λειτουργοί στις υπηρεσίες, αλλά και στα δικαστήρια, θα μετατραπούν όλοι σε ζόμπι στο γυαλί της οθόνης τους.

Ζητούμε από τον ικανής πορείας και ικανό κο Πιερακάκη:

Να μην επιβληθεί κατάργηση του Fax.

Να επαναφερθεί η επιτροπή αποζημίωσης του πολίτη που ζήτησε ο Συνήγορος του Πολίτη».

(Από gazzetta – φωτο:screenshot)