Σύμφωνα με την Jerusalem Post, ένα ζευγάρι φέρεται να έκανε αυτό ακριβώς. Εγκατέλειψε το μωρό του στο check in του αεροδρομίου Ben Gurion του Ισραήλ, πριν προσπαθήσει να επιβιβαστεί σε πτήση για τις Βρυξέλλες.
Το ζευγάρι έφτασε στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ την Τρίτη με τα βελγικά διαβατήριά του και εισιτήρια για την πτήση της Ryanair προς τη βελγική πρωτεύουσα, αλλά δεν είχαν εισιτήριο για το παιδί τους.
Όταν το προσωπικό του αεροδρομίου τους είπε ότι δεν μπορούσαν να επιβιβαστούν χωρίς να αγοράσουν εισιτήριο για το μωρό, απλά το άφησαν στο γκισέ του check in και έτρεξαν για τον έλεγχο των διαβατηρίων.
Συνελήφθη το ζευγάρι
Φυσικά, το προσωπικό αρνήθηκε την είσοδο στον έλεγχο διαβατηρίων των γονιών, καλώντας την αστυνομία, η οποία τους συνέλαβε αμέσως. Τελικά οδηγήθηκαν για ανάκριση.
Σύμφωνα με του διευθυντή του γραφείου της Ryanair στην Jerusalem Post: «Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε αυτό που βλέπαμε».
Ανακοίνωση όμως εξέδωσε και η Αρχή Αεροδρομίου του Ισραήλ, εξηγώντας πως το ζευγάρι είχε φτάσει αργά για την πτήση του και άφησε το μωρό στο γκισέ σε μια προσπάθεια να περάσει εγκαίρως από τον έλεγχο ασφαλείας.
«Ένα ζευγάρι με βελγικά διαβατήρια έφτασε για μια πτήση της Ryanair στον τερματικό σταθμό 1 χωρίς εισιτήριο για το μωρό. Άφησαν το μωρό και πήγαν στον έλεγχο ασφαλείας προκειμένου να φτάσουν στην πύλη αναχώρησης. Ένας υπεύθυνος βάρδιας των επίγειων υπηρεσιών πήγε το ζευγάρι πίσω στα γκισέ της πτήσης για να πάρει το μωρό και κάλεσε την αστυνομία και έναν φρουρό ασφαλείας».
(Iefimerida – freepik photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ρωσία-ΗΠΑ: Μία πρόταση που δεν θέλουν ούτε να ακούν οι διεθνιστές – Video
- CSTO – Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη οι Ρώσοι!
- Τραμπ: Θα υπάρξουν σοβαρά αντίποινα κατά του ISIS αν δεχθούμε ξανά επίθεση
- Τσατραφύλλιας: “Σκληρό καρύδι ο αντικυκλώνας…”, θα καθορίσει τον καιρό τα Χριστούγεννα
- Εν κινήσει ΙΧ τυλίχθηκε στις φλόγες – Σώος βγήκε από το όχημα ο οδηγός, vid
- Συρία: Επίθεση του ISIS με θύματα Αμερικανούς στρατιώτες, vid
- Αποκρυπτογραφήθηκε κώδικας χιλιετιών: Ερευνητής έλυσε το μυστήριο της γραφής των Χειρόγραφων της Νεκράς Θάλασσας
- Συνομιλίες στο… «πόδι» με τον Τούρκο ΥΠΕΞ είχε ο Πούτιν, vid
- Για επίθεση σε ακόμα ένα τουρκικών συμφερόντων πλοίο μιλούν οι Ουκρανοί, vid
- Έφοδος της ΕΛΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού- Εντοπίστηκαν 4 κινητά τηλέφωνα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΚΑΙΡΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
ΕΒΡΟΣ
ΔΥ[Α
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ
ΜΑΘΗΤΕΣ
ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ
ΓΙΑΤΡΟΙ
ΧΑΛΑΝΔΡΙ









