• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ανθρώπινος ξεπεσμός: «Μπουνίδια» μέχρις εσχάτων στην ουρά για μία βάφλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανθρώπινος ξεπεσμός: «Μπουνίδια» μέχρις εσχάτων στην ουρά για μία βάφλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις τρομακτικές σκηνές ενός φοβερού καβγά σε εστιατόριο με βάφλες στην πολιτεία Τζότζια κατέγραψε η κάμερα κλειστού κυκλώματος στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, το εστιατόριο Waffle House στο Σνέλβιλ της Τζόρτζια στις Ηνωμένες Πολιτείες φιλοξένησε ένα τρομερό καβγά μεταξύ πελατών, στη 1:30 π.μ. το βράδυ της 22ης Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, στο πολύ σκληρό βιντεοσκοπημένο υλικό, 3 άντρες φαίνονται να πλακώνονται στο εστιατόριο. Σύντομα ο ένας από τους άντρες ρίχνεται στη τζαμαρία κι αίματα αρχίσουν να τρέχουν από το πρόσωπό του. Στη συνέχεια, οι δύο άλλοι πελάτες που συμμετείχαν στον καβγά εγκαταλείπουν τη σκηνή κι από τότε αναζητούνται από τις τοπικές αστυνομικές αρχές.

​Μια γυναίκα, μάρτυρας στη σκηνή, ακούγεται να φωνάζει: «Ω, Θεέ μου», ενώ η αστυνομία του κομητείας Γκουίνετ έχει ξεκινήσει έρευνα για την εύρεση των δύο αντρών που επιτέθηκαν στο άντρα με την κόκκινη μπλούζα.


Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο καβγάς ξεκίνησε όταν ο άντρας με το κόκκινο μπλουζάκι έπεσε σε έναν από τους δύο άντρες, που περίμενε στην ουρά για να πάρει την παραγγελία του. Τότε ο ύποπτος που αναζητείται έγινε επιθετικός και είπε στον άντρα με την κόκκινη μπλούζα, ότι θα τον περιμένει εκτός του εστιατορίου.

Έτσι κι έγινε, απλά μαζί του στον προθάλαμο του μαγαζιού περίμενε κι ένας φίλος του και οι δυο τους επιτέθηκαν από κοινού στον άντρα με την κόκκινη μπλούζα, αφήνοντάς τον τραυματισμένο, αιμόφυρτο και ημιλιπόθυμο στο πάτωμα, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Star.

Από Sputnik, ΦΩΤΟ pexels