• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αχώριστοι ως τον θάνατο! Έζησαν μαζί για 69 χρόνια και πέθαναν με 20 ώρες διαφορά

Αχώριστοι ως τον θάνατο! Έζησαν μαζί για 69 χρόνια και πέθαναν με 20 ώρες διαφορά

Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο: Η Όρρυ και ο Τζον από τη Φλόριντα έζησαν μαζί για 69 χρόνια και άφησαν την τελευταία τους πνοή με μερικές ώρες διαφορά.

Η Όρρυ Κέλλυ γνώρισε τον Τζον Κοστέλλο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 1951 όταν οι συμφοιτητές τους τούς έστησαν ένα ραντεβού στα τυφλά. Ενστικτωδώς και οι δύο τους ήξεραν από την αρχή πως ήταν κάτι πολύ περισσότερο από αυτό.

«Θα τον παντρευτώ» είχε πει αμέσως μετά η Κέλλυ στους φίλους της.

«Αμέσως, ήξερα πως θα παντρευτούμε. Κι όντως το κάναμε δύο χρόνια μετά, όταν ήμουν στη Νομική» είχε παραδεχτεί ο Κοστέλλο μετά την χρυσή επέτειο γάμου τους.

Οι δύο τους, ακόμη κι όταν μεγάλωναν τα πέντε παιδιά τους, είχαν μια σταθερή ρουτίνα ενός εβδομαδιαίου δείπνου μόνο για δύο.

Τα χρόνια πέρασαν και έφεραν προβλήματα υγείας, όμως παρέμειναν μαζί ακόμα και στη δύσκολη φάση της νοσηλείας τους. Πάντα, το πρωινό φιλί παρέμενε μεταξύ τους η σφραγίδα μιας αγέραστης αγάπης.

Ο 93χρονος έπασχε εδώ και χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια. Ωστόσο, ήταν η σύζυγός του που άφησε την τελευταία της πνοή, στον ύπνο της, το πρωί της Πέμπτης. Ο επί σχεδόν επτά δεκαετίες σύζυγός της τής έπιασε το χέρι όπως είχε κάνει αμετρητες φορές στην κοινή ζωή τους και λίγες ώρες μετά έφυγε κι αυτός από τη ζωή.

«Οι άνθρωποι που τους ήξεραν μαζί ως ζευγάρι ήξεραν πως έβλεπαν κάτι πραγματικά σπάνιο και ιδιαίτερο» ανέφερε στον επικήδιο ο γιος τους, Μάθιου ο οποίος παραδέχτηκε πως οι δυο τους έκαναν το γάμο να μοιάζει εύκολη υπόθεση.

(sputniknews – φωτο:screenshot)