Απίστευτο! 27χρονη influencer έκανε τατουάζ στα μάτια κι έχασε την όραση της

Τυφλή για τρεις εβδομάδες έμεινε 27χρονη influencer στην Αυστραλία, η οποία «χτύπησε» τατουάζ στα μάτια.

Έχοντας καλύψει το 98% του σώματός της με μελάνι, η Άμπερ Λουκ αποφασισε να «χτυπήσει» το νέο της τατουάζ στα μάτια.

Ασφάλεια αυτοκινήτου με εγγύηση χαμηλότερης τιμής! Εως και 40% φθηνότερα!
σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες

Πιο συγκεκριμένα, έβαψε τους βολβούς των ματιών της μπλε.

Η απόφαση αυτή αποδείχθηκε λανθασμένη, καθώς είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει προσωρινα την όραση της. Η Άμπερ, ωστόσο, δεν μετανιώνει, καθώς όπως υποστηρίζει την έκανε να αντιληφθεί πόσο ανθεκτική είναι.

«Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που έχασα την όρασή μου για τρεις εβδομάδες και ήμουν εντελώς ανίκανη να είμαι ανεξάρτητο άτομο. Η βασανιστική αυτή διαδικασία με έκανε να υπομείνω τέσσερις φορές τη βελόνα σε κάθε ένα από τα μάτια μου. Μετά από αυτό, έκλαιγα για δύο μέρες» είπε, χαρακτηριστικά.

Η Άμπερ έχει περισσότερα από 600 τατουάζ, για τα οποία έχει ξοδεψει συνολικά 250.000 ευρώ. Πέρα από προσωρινή τύφλωση της έχουν προκαλέσει επιληπτικές κρίσεις.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, που προσπαθούσε να εξηγήσει πως είναι να κάνεις τατουάζ στο μάτι, η 27χρονη είχε πει στο Barcroft TV: «Όταν στο βολβό του ματιού εισχωρούσε η βελόνα με το μελάνι, ένιωσα ότι tattoo artist άρπαξε 10 κομμάτια γυαλιού και το έτριψε στο μάτι μου. Αυτό συνέβη τέσσερις φορές ανά μάτι, ήταν πολύ βάναυσο».

Μετά την περιπέτειά της αυτή, η Άμπερ αποφάσισε να κάνει ένα νέο τατουάζ στο στήθος της, που απεικονίζει μια γυναίκα που κλαίει με γαλάζια δάκρυα.

ethnos/ photo unsplash

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί