Ο σπάνιος σεισμός που ταρακούνησε χθες Παρασκευή τη Νέα Υόρκη, τρεις ημέρες πριν από μια έκλειψη Ηλίου, ήταν αρκετός ώστε ορισμένοι Αμερικανοί να θεωρήσουν «κακό οιωνό» αυτήν τη συγκυρία.
«Ο Θεός στέλνει στην Αμερική ισχυρά σημάδια για να μας πει να μετανοήσουμε. Σεισμούς, εκλείψεις και πολλά άλλα που θα ακολουθήσουν. Προσεύχομαι η χώρα μας να τα καταλάβει», έγραψε σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) η βουλευτής Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν, μέλος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.
Στο άλλο άκρο του πολιτικού φάσματος, ορισμένοι σημείωναν ότι το επίκεντρο του σεισμού των 4,8 βαθμών εντοπίστηκε όχι πολύ μακριά από λέσχη γκολφ που ανήκει στον Ντόναλντ Τραμπ, στο Μπέντμινστερ του Νιου Τζέρσεϊ.
Η ομάδα MeidasTouch, επιτροπή πολιτικής δράσης εναντίον του Τραμπ, ανήρτησε στην πλατφόρμα Χ έναν χάρτη του Νιου Τζέρσεϊ στον οποίο απεικονίζεται η φιγούρα του Τζο Μπάιντεν με λέιζερ στα μάτια.
Φυσικά, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που χλεύασαν τους προφήτες καταστροφών. «Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, οι Νεοϋορκέζοι θα έπρεπε να περιμένουν σμήνη ακρίδων», δήλωσε η δημοσιογράφος Ρεμπέκα Λιούις, αναφερόμενη στις δέκα πληγές του Φαραώ.
(απεμπε – φωτο:freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ολοκλήρωση πρώτου κύκλου αιτήσεων Α21 – Επίδομα Παιδιού 2026
- Ασυνήθιστος επισκέπτης σε σχολείο στις ΗΠΑ – Τρύπωσε ήρεμος σε ντουλάπα αλλά τον «τσάκωσαν» (Photos)
- Η πικρή «γεύση» που αφήνει η διαπίστωση της Ζαχάροβα για την Ευρωπαϊκή Ένωση
- ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκε κατά 3% ο δείκτης παραγωγής στις κατασκευές το δ’ τρίμηνο του 2025
- Θ. Λιβάνιος: Εντός του έτους το μάστερ πλαν του συνοριακού σταθμού Κακαβιάς
- ΣΥΡΙΖΑ – Σ. Φάμελλος: Θα καταθέσουμε τροπολογίες για τον ειδ. φόρο κατανάλωσης καυσίμων και το περιθώριο διύλισης
- Φοβερά κόλπα που θα σας κάνουν να ξενοιάσετε στο σπίτι! vid
- Τα ψώνια το 2019 VS τα ψώνια σήμερα….ΒΙΝΤΕΟ
- Κ. Πιερρακάκης: Τα συνολικά έργα στην Κρήτη φτάνουν τα 4,5 δισ. ευρώ
- ΥΚΟΙΣΟ: Το Πρόγραμμα Σχολικών Γευμάτων επεκτείνεται σε 6 νέους δήμους της χώρας









