Μια ακίνδυνη φάρσα σε ένα μπάτσελορ πάρτι μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστική, αρκεί να γίνεται με καλές προθέσεις και με πλήρη γνώση ότι κανείς εκεί δεν θα εκνευριστεί ή θα προσβληθεί.
Δυστυχώς, ένας άνδρας βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση όταν η ίδια του η αδερφή έκανε «μια απερίγραπτα σκληρή» φάρσα στο μπάτσελορ πάρτι της αρραβωνιαστικιάς του. Ως εκ τούτου, το ζευγάρι ξεκαθάρισε πως δεν τη θέλει πλέον στον γάμο του καθώς έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στην οικογένειά τους.
Η νύφη, σύμφωνα με τη Mirror, εξήγησε τι συνέβη λέγοντας πως ενώ βρισκόταν στο πάρτι, η 20χρονη αδερφή του γαμπρού ανακοίνωσε ότι είχε φέρει μαζί της «έναν ξεχωριστό καλεσμένο έκπληξη». Στη συνέχεια έφερε «έναν σκελετό ντυμένο με μπλουζάκι της αδερφής της νύφης».
Σημειώνεται πως η μικρότερη αδερφή της μέλλουσας νύφης πέθανε όταν ήταν μόλις 16 ετών. Η μέλλουσα νύφη ήταν εύλογα εξοργισμένη από την άκαρδη «έκπληξη» της αδερφής του γαμπρού και σταμάτησε να της μιλάει.
Αν και η αδερφή δεν συμπάθησε ποτέ ιδιαίτερα την αρραβωνιαστικιά, η κοπέλα «ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι έκανε κάτι τόσο τραγικά σκληρό». Δυστυχώς, η υπόλοιπη οικογένεια θέλει τώρα η νύφη να υποχωρήσει, εξηγώντας πως είναι ένα «χαζό παιδί» που «ξεπέρασε τα όρια».
Η αδερφή από την πλευρά της είπε στον αδερφό και μέλλοντα γαμπρό «να το ξεπεράσει» και πως «δεν ήταν ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ σκελετός της νεκρής αδερφής». Ωστόσο, ο εξαγριωμένος άνδρας αισθάνεται ότι απλά «δεν μπορεί να θάψει κάτω από το χαλί» το γεγονός και αποφάσισε να μείνει σταθερός στη θέση του.
Τώρα, η πλευρά της οικογένειάς του γαμπρού δεν θα παρευρεθεί στον γάμο και η αρραβωνιαστικιά του τους ζήτησε «να υποχωρήσουν για να διατηρήσουν την ηρεμία». Η νύφη πάντως αναφέρει πως βρίσκεται σε αδιέξοδο καθώς νιώθει ότι αυτό είναι το σωστό, ωστόσο κανείς άλλος δεν συμφωνεί.
(sputniknews. gr / photo: unsplash)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Κρεμλίνο αρνείται ότι ο Πούτιν ζήτησε από επιχειρηματίες να χρηματοδοτήσουν τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Κυβέρνηση: Υποχρεωτικός ο Προσωπικός Αριθμός στα Δελτία Ταυτότητας των Ε.Δ.
- «Θα εντείνουμε τα πλήγματα στο Ιράν», λέει το Ισραήλ
- ΑΑΔΕ: 43 κιλά λαθραίων πούρων Αβάνας, αξίας 440.000 ευρώ, κατασχέθηκαν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος
- Ανακοίνωση των Φρουρών της Επανάστασης για τα Στενά του Ορμούζ
- Αντίστροφη μέτρηση για τη δράση «Παράγουμε στην Ελλάδα» – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις, ποιοι οι δικαιούχοι
- Και η Αυστρία θα απαγορεύσει τη χρήση των social media σε παιδιά κάτω των 14 ετών
- Απόκοσμο μυστήριο και…δεινόσαυροι στο πρώτο τρέιλερ του «The End of Oak Street», vid
- Μια διεθνής δύναμη θα δώσει την «λύση» στο πιο «καυτό» μέτωπο του πλανήτη;
- Ιράν: Εγκαταλείψτε τις ζώνες κοντά σε αμερικανικές δυνάμεις στη Μ. Ανατολή – Στόχος τα ξενοδοχεία με Αμερικανούς στρατιώτες









