• Αρχική
  • Άρθρα
  • Άγγλος ταχυδρόμος μεταμφιέζεται για να δίνει κέφι στους συνανθρώπους του (φωτό)

Άγγλος ταχυδρόμος μεταμφιέζεται για να δίνει κέφι στους συνανθρώπους του (φωτό)

Ο Τζον Μάτσον βρίσκει κάθε μέρα διαφορετικούς τρόπους για να κάνει τους συμπολίτες του, που μένουν σπίτι, να χαμογελούν!

Στον καιρό του κορονοϊού και της καραντίνας, έχουμε ανάγκη από περισσότερο χαμόγελο κι αισιοδοξία. Το ίδιο σκέφτηκε και ο Τζον Μάτσον, κάτοικος του West Boldon και ταχυδρόμος στο επάγγελμα.

Γι’ αυτό σκέφτηκε να παραδίδει τα γράμματα στους παραλήπτες τους όχι με την στολή της δουλειάς του, αλλά ντυμένος διαφορετικά κάθε φορά… Κι έχει βάλει πολλή φαντασία!

Η εμφάνισή του δεν φέρνει μόνο ένα χαμόγελο στο πρόσωπο των άλλων, αλλά βοηθά και τον ίδιο να χαλαρώνει από το στρες που νιώθει, καθώς φοβάται και ο ίδιος για τον ιό που κυκλοφορεί.

«Όσο αυτός ο ιός τριγυρνάει στον κόσμο, εγώ πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω και να παραδίδω γράμματα. Σήμερα το έκανα με στυλ κι έκανα κάποιους να χαμογελάσουν. Αυτός ήταν και ο στόχος», έγραψε κάτω από την φωτογραφία της πρώτης ημέρας που είχε ντυθεί cheerleader.

Ο ίδιος ανέφερε στο «boredpanda.com»: «Είμαι ταχυδρόμος εδώ και τέσσερα χρόνια. Πριν ήμουν οδηγός λεωφορείου. Μεγάλη αλλαγή, αλλά αγαπώ τη δουλειά μου. Μού αρέσει να είμαι έξω στον καθαρό αέρα και να συναντώ ανθρώπους. Τους έχω γνωρίσει όλους κι είναι φανταστικοί. Είμαι τυχερός που δίνω γράμματα στην περιοχή που μένω. Κάποιοι γείτονες είναι και φίλοι μου».

Κάθε χρόνο, ο Μάτσον συμμετέχει στο «Boxing Day Dip» και γι’ αυτό είχε κάποιες φανταχτερές στολές σπίτι του. Μια μέρα ρώτησε τον διευθυντή του αν ήταν «οκ» να τις φορέσει στη δουλειά, για να κάνει τον κόσμο να χαρεί. «Συμφώνησε, και μερά την πρώτη ημέρα που ήμουν cheerleader, η αποδοχή ήταν μεγάλη. Το έκανα ξανά την επόμενη ημέρα και η αντίδραση ήταν ακόμη καλύτερη. Αμέσως συζητήθηκε στα social media και ο κόσμος περίμενε στα παράθυρα και την πόρτα για να με δει. Βλέποντας τόσο χαρούμενο κόσμο, που ανυπομονεί κάθε μέρα για κάτι, άλλαξε την ψυχολογία μου. Παρόλο που ο φόβος είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μου καθημερινά, αυτό κάνει την δουλειά μου λίγο πιο εύκολη. Το μόνο που με ανησυχεί τώρα είναι μην ξεμείνω από πράγματα και δεν έχω τι να φορέσω!».

gazzetta.gr / photo unsplash

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •