• Αρχική
  • Άρθρα
  • 81χρονος Βρετανός ιερέας παντρεύτηκε και έδωσε τα πάντα σε 27χρονο Ρουμάνο! Γιατί εξοργίστηκε η οικογένεια του ηλικιωμένου

81χρονος Βρετανός ιερέας παντρεύτηκε και έδωσε τα πάντα σε 27χρονο Ρουμάνο! Γιατί εξοργίστηκε η οικογένεια του ηλικιωμένου

Το ηλικιακό χάσμα... μικραίνει όταν υπάρχουν λεφτά

Η οικογένεια ενός 81χρονου Βρετανού εφημέριου που πέθανε μόνος του στο Βουκουρέστι, επιτίθεται στον 27χρονο Ρουμάνο σύζυγό του, κατηγορώντας τον ότι «δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας χρυσοθήρας», αφού ο ηλικιωμένος του άφησε ένα διαμέρισμα και 150.000 λίρες, αλλά σε αυτούς τίποτα.

Η οικογένεια του θανόντος, θεωρεί υπεύθυνο για την καταστροφή της ζωής του 81χρονου Φίλιπ τον Φλόριν Μαρίν, τον σύζυγο του ηλικιωμένου που τους χώριζαν 54 ολόκληρα χρόνια.

Πως ξεκίνησαν όλα

Όταν ο Φίλιπ ερωτεύτηκε τον Φλόριν, τίποτα δεν θα ήταν ποτέ ξανά το ίδιο. Τη μέρα που συναντήθηκαν, ο συνταξιούχος εφημέριος και πρώην ιερέας σε δημόσιο σχολείο, ζούσε μια ήσυχη ζωή σε ένα χωριό του Κεντ της Αγγλίας. Ο Μαρίν ήταν ένα wannabe μοντέλο από τη Ρουμανία. Σε ηλικία μόλις 22 ετών, ήταν πέντε ολόκληρες δεκαετίες νεότερος του Φίλιπ.

Ώσπου ο Φίλιπ στράφηκε σε μια διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών για να αναζητήσει συντροφιά. Εκεί γνώρισε τον Μαρίν, ο οποίος είχε έρθει στην Αγγλία για να βρει δουλειά.

Ο νεαρός παράτησε τη δουλειά του στην κουζίνα μιας παμπ όπου εργαζόταν, και μετακόμισε στο σπίτι του Φίλιπ, ώσπου το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017 σε μια τελετή στο Ramsgate του Κεντ, παρά τα παρακάλια της οικογένειάς του να μην προχωρήσει σε κάτι τέτοιο.

Θεωρούσαν – και ίσως όχι άδικα – ότι ο Μαρίν ενδιαφερόταν μόνο για τα χρήματα του συνταξιούχου. Ο Φίλιπ φυσικά τους αγνόησε…

Τελικά ο ηλικιωμένος πέθανε μόνος του, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την οικογένειά του, σε κρεβάτι ενός ρουμανικού νοσοκομείου. Σύμφωνα με πηγές, η υγεία του είχε παρουσιάσει επιδείνωση μετά την αδυναμία πρόσβασης σε φάρμακα που του είχαν συνταγογραφηθεί στην Αγγλία.

Μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη ότι στην οικογένειά του άφησε μόνο 2…φωτογραφίες, τα χρήματα που πήγαν όλα στο νεαρό σύζυγό του, θα διατεθούν τώρα για την πολυτελή ζωή του Μαρίν: ένα διαμέρισμα αξίας 100.000 λιρών, ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής 150.000 λιρών και μια σύνταξη 2.000 λιρών το μήνα που καταβάλλεται για το υπόλοιπο της ζωής του. Μαζί με το ποσό που ο Κλέμεντς ξόδεψε για αυτόν όσο ζούσε, συνολικά, ο νεαρός έχει καρπωθεί τουλάχιστον 500.000 λίρες…


photo: video screenshot