• Αρχική
  • Άρθρα
  • 6χρονη κάλεσε την αστυνομία και ζήτησε να φυλακίσουν τη μαμά της!

6χρονη κάλεσε την αστυνομία και ζήτησε να φυλακίσουν τη μαμά της!

girl

Έκπληκτη έμεινε μητέρα όταν η μικρή της κόρη, της έδωσε το τηλέφωνο και στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ένας αστυνομικός.

Η μητέρα έπαιζε με το κοριτσάκι και πάλευαν, ενώ πάνω στο παιχνίδι της τράβηξε το πόδι προς το μέρος της. Τότε το κορίτσι θύμωσε και είπε πως πάρει την αστυνομία, αλλά η μαμά δεν το έλαβε σοβαρά υπόψιν της. Το θεώρησε αστείο. Όταν τελείωσαν το παιχνίδι κι η μητέρα πήγε να τακτοποιήσει το δωμάτιο, η μικρή μπήκε μέσα και της έδωσε το κινητό για να μιλήσει με την αστυνομία!

Ο αστυνομικός της είπε πως η κόρη της τους κάλεσε, για να κλείσουν την μητέρα της στην φυλακή επειδή της τράβηξε το πόδι.

Η γυναίκα εξήγησε πως απλά έπαιζαν και πως δεν υπάρχει κάποιο θέμα κακοποίησης. «Παίζουμε πολύ μαζί και παλεύουμε μερικές φορές. Καθώς προσπαθούσε να ξεφύγει έπιασα το πόδι της και την έσυρα προς μένα και αυτό ήταν. Όταν τελειώσαμε, πήγα στον επάνω όροφο για να καθαρίσω την κρεβατοκάμαρά μου και η Ruby μπήκε μέσα και είπε ότι η αστυνομία ήταν στο τηλέφωνο» εξήγησε η μητέρα.

Μάλιστα ανέφερε, πως επειδή παθαίνει πολλές κρίσεις πανικού έχει μάθει στην μικρή να καλεί τον αριθμό έκτακτης ανάγκης, αν την δει να το παθαίνει. Εκείνη όμως χρησιμοποίησε τον αριθμό για άλλο λόγο.

«Με ικανοποιεί που έχει μάθει να καλεί τον αριθμό, τουλάχιστον. Έτσι αν συμβεί τίποτα ξέρει τι να κάνει», είπε η μητέρα.

photo unsplash