Ο «προφήτης» του Σβαμπ, συνομιλητής του Κυριάκου Μητσοτάκη και σύμβουλος του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, Χαράρι, ζωντανεύει τα χειρότερα θρίλερ, λέγοντας τις αλήθειες κατάμουτρα!
Σε αυτό το βίντεο αναφέρει πως οι άνθρωποι θα είναι αναβαθμισμένοι, προφανώς μέσω εμφυτευμάτων, αλλά η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι αυτή που θα αποφασίζει πως θα ζουν σε ένα απόλυτα ολοκληρωτικό καθεστώς, στο οποίο ακόμα και οι γεννήσεις μπορεί να αλλάξουν!
Αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Είναι ένα σύστημα που μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να πάρουν καλύτερες αποφάσεις στις ζωές τους!
Μιλάμε για αποφάσεις όπως τι να σπουδάσεις, ή ποιον/α να παντρευτείς, ή ποιον/α να ψηφίσεις.
Οι άνθρωποι συχνά παίρνουν πολύ κακές αποφάσεις επάνω σε αυτά τα θέματα, αλλά πολύ σύντομα θα έχουμε την τεχνολογία, ώστε να έχουμε ένα – πραγματικά – ολοκληρωτικό καθεστώς παρακολούθησης, μέσα στο οποίο θα μπορείς να παρακολουθήσεις ολόκληρο τον πληθυσμό μέχρι την λεπτομέρεια του τι συμβαίνει με την αρτηριακή πίεση του καθενός και την εγκεφαλική του δραστηριότητα κάθε λεπτό της ημέρας!
Όλες οι θέσεις εξουσίας, θα συνεχίσουν να είναι κατειλημμένες από ανθρώπινα όντα, όχι από υπολογιστές, θα συνεχίσουμε να έχουμε πρωθυπουργούς, CEO, αλλά ο πρωθυπουργός θα επιλέγει από έναν κατάλογο που θα έχει συνταχθεί από την Τεχνητή Νοημοσύνη.
Η τεχνολογία από την μία πλευρά θα κάνει πραγματικότητα την δυνατότητα ενίσχυσης και αναβάθμισης των ανθρώπων.
Από την άλλη πλευρά – και ειδικά με την άνοδο της Τεχνητής Νοημοσύνης – πολλοί άνθρωποι θα καταστούν οικονομικά αχρείαστοι, άχρηστοι, και ως εκ τούτου θα καταστούν πολιτικά αδύναμοι, και ίσως κάποια κομμάτια της ανθρωπότητας να έχουν διαφορετικό μέλλον.
Ίσως να δούμε και κάποιες διαδικασίες ειδογένεσης (Με τον όρο ειδογένεση περιγράφεται η εξελικτική διαδικασία με την οποία νέα βιολογικά είδη δημιουργούνται από ένα μοναδικό πατρικό είδος»
photo davos 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νέα προειδοποίηση του Τραμπ στο Ιράν εάν «δεν κλείσει συμφωνία»
- Σύντομα οι αποφάσεις Τραμπ για Κίνα-Ταϊβάν
- Η ΑΙ δημιούργησε εικονικά ζώα και τα απελευθέρωσε…σε ψηφιακό κόσμο
- Κινέζα αποθεώθηκε στο διαδίκτυο γιατί πήγε να ζήσει μόνη της σε ακατοίκητο νησί
- Βρετανός σε έξαλλη κατάσταση τα έκανε γυαλιά καρφιά και συνελήφθη από τις αρχές του Χονγκ Κονγκ (Vid)
- «Βράζουν» στη γερμανική δεξιά με την πράσινη από-ανάπτυξη: «Ηλιθιότητες», vid
- Ουκρανικό ζήτημα – Χωρίς τον Πούτιν δεν κινείται τίποτα
- Κ. Μητσοτάκης για Γλύκατζη-Αρβελέρ: Η διαδρομή της είναι μία διαρκής απόδειξη της δύναμης της θέλησης
- Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή οι 8 δράστες για δεκάδες κλοπές, με λεία “μαμούθ” άνω των 400.000 ευρώ
- Κ. Πιερρακάκης προσερχόμενος στο Eurogroup: Είναι ζωτικής σημασίας να διαφυλάξουμε τον διεθνή ρόλο του ευρώ









