• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ζευγάρι γυμνιστών ταξιδεύει στον κόσμο ‘χωρίς ρούχα’ (ΦΩΤΟ)

Ζευγάρι γυμνιστών ταξιδεύει στον κόσμο ‘χωρίς ρούχα’ (ΦΩΤΟ)

2020-10-10_101303
Οι περιπέτειές τους

Στην αρχή της κρίσης του κορωνοϊού, ο Nick και η Lins De Corte είχαν «κολλήσει» στο Μεξικό, αδυνατώντας να επιστρέψουν στην Ευρώπη καθώς τα σύνορα έκλεισαν και οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί αυξήθηκαν.

«Ήμασταν τρεις μήνες, θα έλεγα, αποκλεισμένοι», εξηγεί ο Nick, «άλλα δεν ήταν τόσο κακό» πρόσθεσε η Lins. «Ήμασταν γυμνοί σε μια παραλία».

Το ζευγάρι από το Βέλγιο είναι γυμνιστές και ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο χωρίς ρούχα όπου αυτό είναι δυνατόν. Στη συνέχεια, εξιστορούν τις ιστορίες τους στο blog τους, το Naked Wanderings και αναρτούν πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις «γυμνές» διακοπές τους στο Instagram.

Έκαναν καταδύσεις στην Ονδούρα, ήπιαν μπύρες στην Πορτογαλία και περπάτησαν γυμνοί το τροπικό δάσος του Αμαζονίου. Μετά από τρεις μήνες λόγω της πανδημίας στο Μεξικό τελικά το ζευγάρι επέστρεψε στην Ευρώπη τον Ιούλιο. Από τότε, ταξιδεύουν στη Γαλλία – «επειδή οι επιλογές είναι πραγματικά πολλές στη Γαλλία, υπάρχουν τόσα πολλά μέρη για γυμνιστές». Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν 12 χρόνια. «Αμέσως ανακαλύψαμε τον γυμνισμό, ήταν μοιραίο» λέει ο Nick.

Το ζευγάρι πήγε πρώτη φορά πριν χρόνια σε ένα κέντρο σπα στο Βέλγιο, όπου ο γυμνισμός ήταν υποχρεωτικός. «Πήγαμε εκεί τυχαία, ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Πήγαμε εκεί ξανά και ξανά, και μετά από πολλές φορές, ξεκινήσαμε να εξερευνούμε άλλες επιλογές με γυμνισμό -και έτσι ανακαλύψαμε λέσχες γυμνιστών, κατασκηνώσεις, δραστηριότητες , εκδηλώσεις, και άλλες δραστηριότητες για γυμνιστές, λέει ο Nick στο CNN Travel. Λίγα χρόνια μετά, ξεκίνησαν το blog τους.

Ο στόχος, λέει το ζευγάρι, ήταν να αποκαταστήσουν μερικούς από τους μύθους γύρω από τον γυμνισμό.

«Υπάρχουν δύο βασικές προκαταλήψεις», λέει ο Nick. Ο ένας ότι σχετίζεται με το σεξ – πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι οι άνθρωποι μπορούν να είναι γυμνοί μαζί χωρίς καμία σεξουαλική πρόθεση. Αυτή είναι μια μεγάλη εσφαλμένη αντίληψη. Και η άλλη είναι ότι αφορά τους ηλικιωμένους».

Η παρουσία του ζευγαριού στο Διαδίκτυο στοχεύει τόσο στην προβολή των διασκεδαστικών περιπέτειών τους, όσο και στην παροχή πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο ζωής των γυμνιστών και τα θέρετρα φιλικά προς τους γυμνιστές σε όλο τον κόσμο.

Ο Nick και η Lins συνειδητοποίησαν γρήγορα ότι είχαν εντοπίσει ένα κενό στην αγορά. Σίγουρα, υπήρχαν influencers για ταξίδια στο Instagram, ωστόσο όλοι τους φορούσαν τα ρούχα τους.

lifo.gr/ photo instagram screenshot