Άρθρο του el.gr, είχε αναφερθεί στον επίτιμο καθηγητή Φυσικής της Ατμόσφαιρας και Γενικό γραμματέα της Ακαδημίας Αθηνών, Χρήστο Ζερεφό, αντικρούοντας με γεγονότα και ντοκουμέντα την… «θεωρία» του για την απελευθέρωση ιών, όπως δήθεν ο COVID (υπάρχουν πλέον δημοσιεύματα που δείχνουν πως κατασκευάστηκε σε εργαστήριο στην Ουχάν της Κίνας), που έχουν εξαφανιστεί αιώνες με αφορμή το λιώσιμο των πάγων (ΕΔΩ).
Η νέα του δήλωση όμως ξεπερνά ακόμα και τα όρια της «επιστημονικής του γνώσης», βυθίζοντας τους πάντες σε σκέψεις σε σχέση με τα κίνητρα της τοποθέτησής του, σε σύσκεψη της πολιτικής ηγεσίας.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη, ο ΓΓ Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο Μάνος Λογοθέτης και η Αρχιπύραρχος Καλλιόπη Σαίνη.
Δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ζερεφός:
«Σε πάρα πολλές περιοχές της χώρας μας, με το πολύπλοκο ανάγλυφο, χρειάζεται επαγρύπνηση, την οποία θα έκαναν καλύτερα οι αυτόχθονες, οι τσοπάνηδες, όλοι εκείνοι που ζουν στην ύπαιθρο.
Δυστυχώς οι περισσότεροι έχουν φύγει και έχουν πάει στις πόλεις.
Είναι λοιπόν μια ευκαιρία με τους πρόσφυγες, να τους πούμε: ‘Ελάτε εδώ, είμαστε όλοι άνθρωποι, αδέρφια. Έχουμε τις ίδιες αρρώστιες, τρώμε τα ίδια φαγητά (σ.σ. αυτοί δεν τρώνε χοιρινό), έχουμε τις ίδιες χαρές»
Δείτε το βίντεο και φρίξτε:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κώδωνας κινδύνου από τους Ελεγκτές Εν. Κυκλοφορίας – Με ένα μόνο ραντάρ λειτουργεί πλέον η Προσέγγιση Αθηνών
- Γεωργιάδης για την ένταση στο Κρατικό Νίκαιας: «Κινδύνευσε η σωματική μου ακεραιότητα»
- Στρατηγική συνεργασία RSM Ελλάδος και DGTAL για την υποστήριξη επιχειρήσεων στην υιοθέτηση της Τεχνητής Νοημοσύνης
- Ο ΟΗΕ ελπίζει τώρα στην «έκρηξη» γύρω από την τεχνητή νοημοσύνη για να βρει χρηματοδοτικά κεφάλαια
- Ν. Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του – Ήρθε η ώρα της προόδου στη χώρα»
- Μιχαηλίδου για παράτυπες επιδοτήσεις: «Δεν θα χαθεί ούτε ένα ευρώ των πολιτών»
- M. Θεμιστοκλέους: 250 νέα ασθενοφόρα στον στόλο του ΕΚΑΒ- Προχωρούν οι διαδικασίες για την πρόσληψη διασωστών
- Νιγηρία: Δεκάδες νεκροί από τζιχαντιστικές επιθέσεις σε 7 χωριά
- ΕΦΕΤ και θαλασσινά: Τι να προσέξουν οι καταναλωτές κατά την περίοδο της Σαρακοστής
- Νότια Κορέα: Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο πρώην πρόεδρος Γιουν για την κήρυξη στρατιωτικού νόμου το 2024









